Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler 120 literes típus

Hajdú villanybojler 120 literes változatban: praktikus és takarékos!

Hajdú villanybojler 120 literes kivítelben

A nyári lakásfelújítás idején sokan döntenek úgy, hogy átalakítják a fürdőszobát, és korszerű berendezésekkel szerelik fel. Ehhez ma már kedvező hiteleket is igénybe vehetünk, így megoldható részletfizetéssel is a zuhanykabin, a Hajdú villanybojler 120 literes változata, vagy éppen a régóta vágyott bútor beszerzése.

 Hajdu 120 literes villanybojler árA kialakítás során érdemes átgondolni, hogy a mosógép valóban a fürdőben kerüljön-e elhelyezésre, hiszen napjainkban sokan ezt inkább a konyhában szereltetik be, ezzel sok helyet megtakarítva az egyébként is gyakran szűkösre szabott fürdőszobában.

A Hajdú villanybojler 120 literes típusa is jó döntésnek bizonyul, ugyanis segítségével gyorsan és energiatakarékos módon oldható meg a lakás meleg víz ellátása. A már számtalanszor bizonyított márka egyébként alkatrészek kapcsán is kitűnő választás, hiszen ha bármi meghibásodnak benne, úgy egyszerűen be lehet szerezni hozzá a szükséges részeket.

Természetesen fürdőszoba kapcsán nem mehetünk el az egyedi zuhanykabinok kínálta lehetőségek mellett sem, hiszen egészen különleges megoldások születhetnek, ha nem az üzletek kínálatában kapható zuhanykabinokra esik választása. Annak érdekében, hogy a meleg víz ellátás ne akadozzon, és a család minden tagja számára legyen elegendő a tusoláshoz, fürdőzéshez, érdemes a Hajdú villanybojler 120 literes mérete mellett letenni a voksot.

Ne feledje, ez az a helyisége otthonának, ahol felfrissül a fárasztó munkanap után, nem mindegy tehát, hogy mennyire szolgálja az kényelmét! Válasszon berendezéseket a helyiség méretének és egyéni elképzeléseinek megfelelően! Lyukas csöpögő 120 literes villanybojler cseréje új felszerelése.

Nem hiába a Hajdu 120 literes villanybojler a nagycsaládosok kedvence

A család növekedésével a vízfogyasztás is megemelkedik, így aki későn cseréli le a régi bojlerét egy új Hajdu 120 literes bojlere, az nagyon jól tudja, hogy milyen érzés este fáradtan beesni a fürdőbe, ahol a forró víz helyett hideg víz jön a csapból.

Ez nemcsak bosszúságot okoz, de hosszútávon frusztrációt, ami pedig növeli a stresszt. A mai rohanó világban pedig elég stressz ér mindenkit a munkahelyén, az oktatási intézményekben vagy az állásinterjúk során.

Hajdu Aquastic 120 ErP villanybojler bekötese BudapestEgy fárasztó nap után pedig nem azzal akarunk foglalkozni, hogy van-e elég meleg víz a bojlerben, vagy megint el kell halasztani az esti kényelmes fürdőzést egy reggeli gyors zuhanyra.

A Hajdu 120 literes bojler korszerű és időtálló megoldást kínál az ilyen típusú problémákra, hiszen egy ilyen robusztus háztartási gép esetében nem kell aggódnunk többet a megfelelő mennyiségű melegvíz-ellátásról.

Mivel a Hajdu 120 literes villanybojler ára a készülék mérete és teljesítménye miatt drágább, mint egy kisebb konyhai, vagy egy 3 tagú családnak való 50 literes verzió, így érdemes lehet igénybe venni a különféle hitelkonstrukciókat, amelyeket kifejezetten a háztartásban előforduló gépek cseréjére lehet felvenni igen kedvező visszafizetési feltételek mellett.

A legtöbben viszont azért szeretnek egy bizonyos összeges félretenni, hogy az ilyen típusú kellemetlenségekre azonnal tudjanak reagálni, ebben az esetben lecserélni a régi bojlert egy korszerűbbre, mely tökéletesen ki tudja szolgálni a lakók igényeit.

Amennyiben kérdése van a tőlünk megrendelhető Hajdu 120 literes villanybojlerekkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket valamelyik elérhetőségünk egyikén, hogy tanácsot tudjunk adni, illetve meg tudjuk válaszolni a felmerülő kérdéseket.

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

 Hajdú villanybojler 120 literes típus felszerelése bekötése Budapest területén 06 20 398 75 69

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  92 000 Ft 90 000 Ft 95 000 Ft 100 000 Ft 155 000 Ft 165 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 190 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Nem fűt, csöpög, folyik, régi bojlere? Szeretné minél hamarabb, problémamentesen megoldani a melegvíz hiányt? Akkor keresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelőt Budapest bármely kerületéből. A hét minden napján elérhetőek vagyunk akár szombat, vasárnap is.

Legyen szó akár 80 literes vagy 120 literes Hajdu villanybojler meghibásodásról vagy bojler cseréjéről, bennünk bízhat. Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban.

Szerviz autónk felvan szerelve az összes forgalomba hozott, Hajdu bojler alkatrészeivel. Tehát mi azonnal ki tudjuk cserélni az összes meghibásodott alkatrészt, sőt szükség esetén a bojler cserét is el tudjuk végezni még aznap.

Kérdése van? Hívjon Most!

Bojler szerviz
Ügyfélszolgálat

Nyári Tibor bojler szerelő

Hívjon minket bizalommal

Bojlerszerelés: 06-20-398-7569

Telefonszámaink 1991 óta változatlanok

vagy küldjön emailt:

nyaritibor76@gmail.comAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.