Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler 120 literes típus

Hajdú villanybojler 120 literes változatban: praktikus és takarékos!

Hajdú villanybojler 120 literes kivítelben

A nyári lakásfelújítás idején sokan döntenek úgy, hogy átalakítják a fürdőszobát, és korszerű berendezésekkel szerelik fel. Ehhez ma már kedvező hiteleket is igénybe vehetünk, így megoldható részletfizetéssel is a zuhanykabin, a Hajdú villanybojler 120 literes változata, vagy éppen a régóta vágyott bútor beszerzése.

 Hajdu 120 literes villanybojler árA kialakítás során érdemes átgondolni, hogy a mosógép valóban a fürdőben kerüljön-e elhelyezésre, hiszen napjainkban sokan ezt inkább a konyhában szereltetik be, ezzel sok helyet megtakarítva az egyébként is gyakran szűkösre szabott fürdőszobában.

A Hajdú villanybojler 120 literes típusa is jó döntésnek bizonyul, ugyanis segítségével gyorsan és energiatakarékos módon oldható meg a lakás meleg víz ellátása. A már számtalanszor bizonyított márka egyébként alkatrészek kapcsán is kitűnő választás, hiszen ha bármi meghibásodnak benne, úgy egyszerűen be lehet szerezni hozzá a szükséges részeket.

Természetesen fürdőszoba kapcsán nem mehetünk el az egyedi zuhanykabinok kínálta lehetőségek mellett sem, hiszen egészen különleges megoldások születhetnek, ha nem az üzletek kínálatában kapható zuhanykabinokra esik választása. Annak érdekében, hogy a meleg víz ellátás ne akadozzon, és a család minden tagja számára legyen elegendő a tusoláshoz, fürdőzéshez, érdemes a Hajdú villanybojler 120 literes mérete mellett letenni a voksot.

Ne feledje, ez az a helyisége otthonának, ahol felfrissül a fárasztó munkanap után, nem mindegy tehát, hogy mennyire szolgálja az kényelmét! Válasszon berendezéseket a helyiség méretének és egyéni elképzeléseinek megfelelően! Lyukas csöpögő 120 literes villanybojler cseréje új felszerelése.

Nem hiába a Hajdu 120 literes villanybojler a nagycsaládosok kedvence

A család növekedésével a vízfogyasztás is megemelkedik, így aki későn cseréli le a régi bojlerét egy új Hajdu 120 literes bojlere, az nagyon jól tudja, hogy milyen érzés este fáradtan beesni a fürdőbe, ahol a forró víz helyett hideg víz jön a csapból.

Ez nemcsak bosszúságot okoz, de hosszútávon frusztrációt, ami pedig növeli a stresszt. A mai rohanó világban pedig elég stressz ér mindenkit a munkahelyén, az oktatási intézményekben vagy az állásinterjúk során.

Hajdu Aquastic 120 ErP villanybojler bekötese BudapestEgy fárasztó nap után pedig nem azzal akarunk foglalkozni, hogy van-e elég meleg víz a bojlerben, vagy megint el kell halasztani az esti kényelmes fürdőzést egy reggeli gyors zuhanyra.

A Hajdu 120 literes bojler korszerű és időtálló megoldást kínál az ilyen típusú problémákra, hiszen egy ilyen robusztus háztartási gép esetében nem kell aggódnunk többet a megfelelő mennyiségű melegvíz-ellátásról.

Mivel a Hajdu 120 literes villanybojler ára a készülék mérete és teljesítménye miatt drágább, mint egy kisebb konyhai, vagy egy 3 tagú családnak való 50 literes verzió, így érdemes lehet igénybe venni a különféle hitelkonstrukciókat, amelyeket kifejezetten a háztartásban előforduló gépek cseréjére lehet felvenni igen kedvező visszafizetési feltételek mellett.

A legtöbben viszont azért szeretnek egy bizonyos összeges félretenni, hogy az ilyen típusú kellemetlenségekre azonnal tudjanak reagálni, ebben az esetben lecserélni a régi bojlert egy korszerűbbre, mely tökéletesen ki tudja szolgálni a lakók igényeit.

Amennyiben kérdése van a tőlünk megrendelhető Hajdu 120 literes villanybojlerekkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket valamelyik elérhetőségünk egyikén, hogy tanácsot tudjunk adni, illetve meg tudjuk válaszolni a felmerülő kérdéseket.

Miért érdemes lecserélnie a már korszerűtlennek számító bojlerét?

✅ Az elavultnak számító készülékek több energiát fogyasztanak, mint a modern társaik
 Az alkatrészekre, illetve szerelésre, javításra költött összegen vehet egy új készüléket, ami hibátlanul működik
 Bár a készülék megvásárlása kiadást jelent, hosszútávon mégis megéri beruházni rá, hiszen ez által pénzt takaríthat meg
 Egy nagyobb teljesítményű gép folyamatos melegvíz ellátást biztosít a háztartásban
 A megnövekedett fogyasztói igényeket is ki tudja elégíteni
 Az új bojler sokkal esztétikusabbá tesz a fürdőszobáját, ami hozzájárul az örömteli használathoz

Ezek meglehetősen nyomós érvek, amik mind amellett szólnak, hogy érdemes beruházni a Hajdu 120 literes villanybojlerre. Ez egy megbízható, megnövelt kapacitással rendelkező készülék, amit sokan előszeretettel használnak a mindennapokban. Nyilván ez nem véletlen. A népszerűségét annak köszönheti, hogy a felhasználók problémamentesen tudják használni még hosszú évek elteltével is, amikor más márkájú gépek már rég tönkre mennének.

Ha a régi bojlerének működése már korántsem nevezhető zavartalannak, akkor az csak egyet jelent: itt az ideje számításba venni a lehetőségeit, és a bojlervásárlás mellett dönteni. Tény, hogy a minőséget meg kell fizetni, de ha hosszútávon gondolkodik, akkor Ön is beláthatja, egy modern kialakítású, energiatakarékos működésre képes bojlerrel sok pénzt megtakaríthat. 

Mikor érdemes lecserélnie a régi készüléket?

 Ha a bojler kilyukadt vagy visszafordíthatatlanul korrodálódott
 Ha rendszeresen problémák merülnek fel pl. csöpög, folyik, sistergő hangot ad ki, nem melegíti fel rendesen a vizet, leáll a fűtőrendszer
 Ha az alkatrészekre, javításra, szerelésre költött összeg olyan nagy, hogy érdemes elgondolkodni az új készülék vásárlásán
 Ha nem akar többet a bojlerrel kapcsolatos problémákkal foglalkozni
 Ha szeretne egy nagyobb kapacitású készüléket, ami kényelmes melegvíz használatot tesz lehetővé a családnak
 Ha szeretne egy energiatakarékosabb modellt, ami kevesebb energiát fogyaszt
 Ha a fürdőszobájába esztétikusabb lenne egy szép, új bojlerrel

Bármelyik eset áll is fent, a Hajdu 120 literes villanybojler kitűnő választás lehet. Az általunk ajánlott készülék a nemzetközileg is elismert magyar cég terméke, ami már közel 60 éve gyártja azokat a bojlereket, amik maximálisan kielégítik a felhasználói igényeket.

Erre mi sem lehetne nagyobb bizonyíték, mint az, hogy sokan a Hajdu bojlerek mellett teszik le a voksukat, amikor le szeretnék cserélni a régi, elavult, hibás készülékeiket. A beüzemelést követően rövid időn belül saját maguk is megtapasztalják, hogy a beruházás jó döntés volt.

Ha a Hajdu 120 literes villanybojler mellett teszi le a voksát, akkor a megrendelésen túl semmi más feladata nincs. Szakértői csapatunkkal az előre leegyeztetett időpontban házhoz szállítjuk a készüléket és igény esetén a beszereléssel, üzembe helyezéssel kapcsolatos feladatokat is elvégezzük.

Nem biztos benne, hogy szüksége van a bojler cserére? Azt javasoljuk, hogy ez esetben is érdemes felvennie velünk a kapcsolatot. Ha már felmerül a bojler csere lehetősége, akkor az azt jelzi, hogy a készülék működése nem teljesen problémamentes.

Ez esetben helyszínre megyünk és alaposan megvizsgáljuk a bojlerét. Felmérjük az esetleges hibákat, alkatrész problémákat, majd ez alapján szakértői tanácsot adunk azzal kapcsolatban, hogy egyáltalán érdemes-e pénz kiadni a javításra vagy jobb megoldás a bojler csere.

Ha esetleg kiderül, hogy szükség van a bojler csere lebonyolítására, akkor természetesen ebben is tudunk segíteni. Elmondjuk, hogy milyen készülékek közül tud választani, hogy az Ön egyéni igényeihez mérten melyik lenne az ideális megoldás. Ha minket választ, akkor bojlervásárlás gyors, egyszerű és kényelmes lesz.

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

 Hajdú villanybojler 120 literes típus felszerelése bekötése Budapest területén 06 20 398 75 69

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Nem fűt, csöpög, folyik, régi bojlere? Szeretné minél hamarabb, problémamentesen megoldani a melegvíz hiányt? Akkor keresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelőt Budapest bármely kerületéből. A hét minden napján elérhetőek vagyunk akár szombat, vasárnap is.

Legyen szó akár 80 literes vagy 120 literes Hajdu villanybojler meghibásodásról vagy bojler cseréjéről, bennünk bízhat. Bízzon szakértelmünkben és tapasztalatunkban.

Szerviz autónk felvan szerelve az összes forgalomba hozott, Hajdu bojler alkatrészeivel. Tehát mi azonnal ki tudjuk cserélni az összes meghibásodott alkatrészt, sőt szükség esetén a bojler cserét is el tudjuk végezni még aznap.

Kérdése van? Hívjon Most!

Bojler szerviz
Ügyfélszolgálat

Nyári Tibor bojler szerelő

Hívjon minket bizalommal

Bojlerszerelés: 06-20-398-7569

Telefonszámaink 1991 óta változatlanok

vagy küldjön emailt:

nyaritibor76@gmail.com