Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler ár
Nyári Tibor villanybojler szerelő 06 20 398 7569

Hajdú villanybojler ár: döntő a méret?

Hajdú villanybojler ára helyszínre szállítva felszerelve

Hajdu villanybojler árIgazi wellness élménynek örvendene a négy fal között? A munkából fáradtan hazaérve más vágya sincs, mint egy kád forró vízben elmerülni, és relaxálni? A fürdőszoba olyan helyisége otthonunknak, ahol nem csak a napi tisztálkodást végezzük, de szeretnénk ennél kicsit többet is kapni, és ellazulni, elfelejteni az egész napos stresszt. Nem mindegy tehát, hogy a helyiség milyen kialakítással és felszereléssel szolgálja kényelmünket. Sokan vagyunk abban a helyzetben, hogy sajnos a szükségesnél kisebb méretű fürdővel rendelkezünk.

 Hajdu villanybojler ár Budapest

A nagy belmagasság és az akár extrém igények megvalósítása nem adatik meg mindenkinek az ingatlan méretéből adódóan, ám ez korántsem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a fürdőszobában töltött élvezetes órákról. A napi vízmelegítéshez szükséges Hajdú villanybojler ár elsősorban a választott mérettől függ, így ha ilyen készülék beszerzése előtt áll, először azt kell átgondolnia, mennyi vízigénnyel rendelkezik a család, naponta hányszor tusolnak, fürdenek.

Ugyanakkor a Hajdú villanybojler ár kapcsán az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen méretű berendezés fér el a helyiségben minden gond nélkül. A jól ismert márka termékei többféle méretben, például 80 és 120 literes változatban is kaphatóak, továbbá érdemes azzal is tisztában lenni, hogy ezek a berendezések energiatakarékos működéssel és állítható hőfokszabályozással állnak rendelkezésre.

A választáskor a Hajdú villanybojler ár mellett tehát egyéb tényezőket is érdemes szem előtt tartani, így biztosan sikerül megtalálni a helyiségbe ideális típust.

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

HAJDU AQUASTIC VILLANYBOJLER ÁR

A Hajdu villanybojlerek közül az Aquastic széria rendelkezik a legkedvezőbb beszerzési árakkal. A kedvező ár viszont semmit nem von le a bojler nyújtotta kedvező tulajdonságokból. Ugyanolyan jó minőségű és hosszú élettartamú, mint a többi Hajdú villanybojler.

A Hajdu Aquastic villanybojler külső hőfokszabályzó gombbal van ellátva, amin beállítható az ideális 55 – 60 C fokos melegítési tartomány. A bojler fűtését, működését kontroll lámpán ellenőrizhetjük.

A ErP szabvány bevezetésével egyidőben növelték a Aquastic bojlerek szigetelését. Így a régi „D” energia besorolásból felkerült a kedvezőbb „C” energia osztályba, ami következtében kedvezőbb fogyasztási adatok érhetők el vele.

Minden Hajdú elektromos forróvíz tároló acél tartálya tűzzománc bevonattal van ellátva, ami miatt kiemelkedő korrózió elleni tulajdonosságokkal rendelkezik. Plusz megvan fejelve egy aktív védőanóddal, ami a tartály másodlagos védelmét látja el.

A melegvíz 20 -65 Celsius fok közt állítható

Egy 80 literes Hajdu Aquastic villanybojler felfűtési ideje Kb. 2,8 óra 15 – 65 Celsius fokra

Egy 120 literes Hajdu Aquastic villanybojler felfűtési ideje Kb. 4,2 óra 15 – 65 Celsius fokra

Bojler csere alkalmával felhasználható a régi Hajdu bojler rögzítő csavarja. Persze csak akkor ha, ellenőriztük a stabilitását. Mozgó instabil rögzítő csavar esetén szükséges a tartó csavarok újra fúrása.

Az új Aquastic ErP bojler 2 év teljeskörű és 5 és tartály garanciával kerül felszerelésre. Az 5 év tartálygarancia feltétele hogy a vásárlást követő 24 – 26 hónap között, ellenőriztetni kel a bojler védő anódját, amit kizárólag a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.

Hajdu Z 80 literes villanybojler árHAJDU Z ERP VILLANYBOJLER ÁR

A Hajdu Z sorozat forróvíz tárolói egy kicsit magasabb ár kategóriába tartoznak. Viszont cserében kicsit sűrűbb szigeteléssel és nagyobb garancia idővel rendelkeznek.

A Hajdu Z ErP villanybojlerek is rendelkeznek külső hőfokszabályzó gombbal és a működést jelző kontroll lámpával.

Ellentétben a Aquastic bojlerrel szemben a Z sorozat hőfok beállítási tartománya 0 – 80 celsius fok. Ez az emelt hőmérséklet beállítási lehetőség ideálisabb a vezérelt (éjszakai) áramról üzemelő fogyasztó helyek esetén.

Viszont arra mindenképp ügyelni kell, ha magasabbra állítjuk a vizmelegítő hőfokát, sajnos hamarabb fog vízkővesedni és magasabb lesz a korróziós hatás. Ami miatt sűrűbben kell karbantartani, vízkőteleníteni forróvíz tárólunkat. 

A Hajdu Z ErP elektromos bojlerekre szintén 2 év teljes körű garancia jár, viszont a tartályára 7 év garancia jár abban az esetben, ha a 24 -26 hónapban ellenőriztetjük a magnézium anódját ami fizetős szolgáltatás és csak a Hajdú szakszerviz szakemberei végezhetik.

Bízzon meg minket új Hajdu villanybojlere beszerzésével és felszerelésével. Legyen az Hajdu Aquastic ErP, Hajdu Z Erp, vagy Hajdu SMART villanybojler, velünk a bojler szerelés, és a beüzemelés is problémamentes lesz.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján, akár szombat – vasárnap is várja hívását, Hajdu bojlerek javításával vagy a lyukas csöpögő bojlerek cseréjével kapcsolatban.

Hajdú villanybojler felszerelése bekötése Budapesten 06 20 398 75 69