Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu villanybojler felújítása

Hajdu villanybojler felújítása

A Hajdu villanybojler felújítása

A Hajdu villanybojlerek köztudottan jó minőségű, megbízható, strapabíró vízmelegítő készülékek, így kellő odafigyeléssel, rendszeres karbantartással és szervizeléssel akár hosszú évtizedeken keresztül is kiszolgálhatnak minket anélkül, hogy meghibásodnának.

Ezért sokszor csak okkor jut eszünkbe a Hajdu villanybojler felújítása, karbantartása amikor már bajvan. Itt természetesen a kellő odafigyelésen van a hangsúly, hiszen vannak olyan külső tényezők, amelyek az elhanyagolás következtében erőteljesen befolyásolhatják egy elektromos bojler működését és élettartamát.

Fontos tényező például, hogy hány személyt szolgál ki nap mint nap a készülék, milyen magas hőmérsékleten használják, illetve, hogy mennyire kemény a víz az adott környéken. Van, hogy a készüléken már csak a csere segíthet, azonban vannak esetek, mikor egy bojler felújítással még orvosolható a probléma.

Hajdu villanybojler felújítása Budapest Mikor szükséges a villanybojler cseréje, és mikor elegendő „csak” felújítani?

Erre a kérdésre nehéz válaszolni, hiszen minden eset, minden probléma és meghibásodás egyedi és más dolgok következtében merül fel.

A szakembereink természetesen könnyedén fel tudják mérni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás, mind a pénztárcánk, mind pedig a villanybojler további működése szempontjából, egy példával azonban mégis szemléltethető, hogy nagyjából mire számítsunk a villanybojler meghibásodása esetén:

Egy több mint 20 éve üzemelő meghibásodott elektromos bojler, amelynek elhanyagolták a karbantartását, azaz legsűrűbben 5-7 évente volt karbantartva, nyilvánvalóan cserére szorul.

Ezzel szemben, ha a problémás készülék még csak 10-15 éves, rendszeresen, tehát legalább 2-3 évente látta szakember, az még teljes mértékben menthető, valószínűleg egy átfogó felújítással orvosolható a probléma.

Miből állhat egy Hajdu villanybojler felújítása?

Az, hogy pontosan „mit tartalmaz” egy bojler felújítása, attól függ, hogy a különböző alkatrészek milyen állapotban vannak, illetve hogy pontosan mely részeket érinti a meghibásodás. Ettől függetlenül beletartozhat az aktív anód csere, a villanybojler fűtőszál cseréje, a bojler alaplap cseréje, a hőkorlátozó cseréje stb., a bojler vízterében lévő alkatrészek tehát általában teljesen megújulnak.

Ha bojler felújításáról van tehát szó, keressen fel minket bátran, hiszen mi nem csak vízkőtelenítjük bojlerét, hanem fel is újítjuk azt, valamint kicseréljük az elhasználódott alkatrészeket is!

 

villanybojler felújítása Budapest területénHajdu villanybojler felújítása, profi vízkőtelenítés csomag keretében.

Felhívjuk figyelmét profi vízkőtelenítés csomagunkra mely keretében nem csak vízkőtelenítjük Hajdu villanybojlerét hanem a tároló vízterében lévő alkatrészeket kicseréljük.

A fűtőszál és a magnézium anód cseréjével teljesen megújulnak a bojler vízterében lévő alkatrészek, így hosszabb távon fog meghibásodás nélkül üzemelni Hajdu villanybojlerünk. Nem kell attól tartanunk, hogy vízkőtelenítés után a visszaszerelt régi fűtőbetét külső köpenye esetleg megsérül és megreped.

Ha ez bekövetkezik, újra ki kell hívnunk a hiba elhárításához a villanybojler szerelőt, ami többlet költséget fog jelenteni. Mert soha nincs garancia arra, hogy egy régi viseltes használt alkatrész meddig fog hibamentesen működni karbantartást követően.  

Ezért válassza Profi vízkőtelenítés csomagunkat mely során nem csak karbantartjuk hanem, megvalósul a Hajdu villanybojler felújítása.

Hajdu villanybojler felújítása Budapest 06 20 398 7569

Hajú villanybojler felújítása Budapesten
Hajdú villanybojler felújítása: 06-20-398-7569

Csöpögő Hajdú bojler felújítása