Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu villanybojler szerviz
Hajdu villanybojlerek javítása szervizelése Budapest

Hajdu villanybojler szerviz

A Hajdu villanybojler szervizelése

Talán mindnyájunkkal megesett már, hogy egy minden nap használatos, nélkülözhetetlen berendezés éppen a legkellemetlenebb pillanatban hibásodott meg vagy ment tönkre. Ilyenkor természetesen az ember megpróbál az idő rövidsége miatt saját maga nekiesni az eszköz megjavításának, amely sajnos nem minden esetben a legmegfelelőbb döntés. Ha azonban egy olyan fontos berendezés meghibásodásáról van szó, mint az elektromos bojler, akkor, mindenképpen egy profi Hajdu villanybojler szervizhez érdemes fordulnunk a probléma precíz és megbízható megoldása érdekében.

Budapest területén számtalan Hajdu villanybojler szervizzel vehetjük fel a kapcsolatot, de a felkeresésük előtt érdemes tájékozódnunk, mert nem minden Budapesti bojler szerviz egyenlően megbízható!

 

bojler javitas nyari tiborBudapesti Hajdu bojler szerviz - gyors segítség a kellemetlen helyzetekben

Nem győzzük eleget hangsúlyozni a bojlerek karbantartásának fontosságát, hiszen ezzel elkerülhetőek még a legkisebb alkatrész-cserék is jó néhány évig, viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb ügyfelünk csak akkor hív ki minket, amikor már nem jön a melegvíz, vagy csöpög a bojler, vagy egyszerűen nem tud felfűteni és csak hidegvíz jön a csapokból.

Családi vállalkozásunk a Hajdu szerviz szolgáltatást már a kezdetekben bevette a tevékenységi körei közé, hiszen hatalmas az igény az ilyen típusú problémák megoldására itt a fővárosban.

Mindegy, hogy Hajdu 50 literes bojler szervizelésre, Hajdu 80 literes bojler szervizre, vagy a 120 literes Hajdu szerviz szolgáltatásunkra van szüksége, nálunk garantáltan professzionális kezekben lesz a javítandó bojler.

Természetesen a kisebb típusú 5-10 literes bojlerekre is kiterjed a szerviz szolgáltatásunk, s egyéb típusú és kialakítású modellekkel is foglalkozunk, így egyaránt megfelelő tapasztalatunk van a régi típusú berendezések, illetve a vadonatúj modellek szerkezetével és felépítésével kapcsolatban.

Bízza ránk nyugodtan a bojler szervizelési feladatokat, hiszen gyorsan kiérkező brigádunk a maximálisan felszerelt autóval akár egy gyors tartálycserét is azonnal meg tud oldani külön beszerzés nélkül.

Ez azért lehet, mert az elmúlt több mint két évtized során már hozzászoktunk a tipikusnak tekinthető meghibásodásokhoz, így járműveinkben elegendő csere alkatrész, illetve komplett tartály vagy egyéb kiegészítő is található, hogy Önnek ne kelljen napokat várnia a helyreállításig.

Nem véletlen emiatt, hogy családi vállalkozásunk a mai napig képes eredményesen működni, hiszen maximálisan tisztában vagyunk az ügyfeleink igényeivel, illetve a szakmához való alázatunk, valamint az ügyfélorientált hozzáállásunknak köszönhetően a mai napig tovább ajánlanak minket az eddigi klienseink, mert elégedettek voltak az általunk végzett munkával.

Ha Hajdu bojler szervizre van szüksége, bátran keressen fel minket!

Miért nélkülözhetetlen egy Hajdu villanybojler karbantartása?

Legyen akármilyen jó minőségű is egy Hajdu elektromos vízmelegítő, illetve villanybojler, problémák sajnos ettől függetlenül is bármikor jelentkezhetnek a készülékkel kapcsolatban. Ezt megelőzvén érdemes ragaszkodnunk Hajdu elektromos bojlerünk rendszeres karbantartásához, mert ennek hiánya akár a készülék élettartamát is megrövidítheti.

A villanybojler karbantartásának gyakoriságát az első állapotfelméréskor tudja a szakember meghatározni. Új bojler esetében általában évente legalább egyszer érdemes elvégeztetni az készülék ellenőriztetését. Olyan helyeken azonban, ahol kemény a víz, évi többszöri karbantartás is javallott lehet. A bojler karbantartásakor a szakember eltávolítja a lerakódott vízkövet és ellenőrzi a fűtőbetétet, valamint szükség esetén kicseréli a magnézium védőanódot is.

A Hajdu elektromos bojler szervizelése

Ha villanybojlerünkkel kapcsolatban még a rendszeres karbantartás ellenére is meghibásodás merülne fel, próbáljunk ellenállni a kísértésnek, és ne nyúljunk a készülékhez, ne próbáljuk megbütykölni azt! Sokkal jobban megéri, ha felvesszük a kapcsolatot egy megbízható Hajdu villanybojler szervizzel, mert így biztosra vehetjük, hogy a berendezés szakképzett kezek között, megbízhatóan és eredményesen kerül majd javításra.

Hajdu villanybojler szerviz BudapestHajdu villanybojler szerviz Budapest területén

Családi vállalkozásunk Budapest egész területén vállalja régi és új Hajdu villanybojlerek szervizelését javítását rendszeres karbantartását, vízkőtelenítését.

Hajdu villanybojler szerviz szolgáltatásaink több mint 20 éve elérhetőek Budapest területén mely idő alatt telefonszámaink nem változtak. Nem kell attól tartania, hogy bojler szerviz, javítás után elérhetetlenné válunk, eltűnünk, magára hagyjuk a bajban.

Hívjon a hét bármely munkanapján és próbálunk segíteni, hogy minél hamarabb újra legyen meleg vize villanybojlerében. Akkor is számíthat ránk, amikor kiderül régi csöpögő Hajdu villanybojleréről, hogy már a tartálya korrodált és kilyukadt.

Ebben az esetben mindig van nálunk Hajdu Z 80 literes EK illetve Hajdu Z120 literes EK típusú villanybojler, így a lyukas bojler cseréjét is azonnal eltudjuk, végezni. Nem kell napokig a meleg vizet nélkülöznie.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő, Budapesti bojler szerviz 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler szerviz BudapestAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.