Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Smart bojler 120 literes melegvíz

Hajdu Z120 Smart villanybojler intelligens programmal

A zártrendszerű bojlereknél általában az alkatrészek vízkövesedése jelenti a leggyakrabban előforduló problémát. Amennyire csak lehetséges, a Hajdu Z120 Smart villanybojler esetében ez kiküszöbölésre került. A kerámia fűtőtestet a tűzzománcozott tokcsőben való elhelyezése biztosítja a károsodás ellen illetve a belső tartályt is ugyanez a bevonat valamint egy aktív anód védi a korrózióval szemben.

Persze, még a legmodernebb rendszereknél is megeshet, hogy hiba csúszik a gépezetbe. Ilyenkor csakis szakavatott személyek által ajánlatos elvégeztetni a szerelési munkálatokat.

Cégünk már évtizedek óta jelen van a piacon. A fővárosban és környékén nap, mint nap bizonyítjuk szakértelmünket és megbízhatóságunkat, ami a bojler csere, javítási és karbantartási teendőket illeti. Csakis minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Nálunk a precizitás mellett a korrektség az első.

A Hajdu Z120 Smart villanybojlernál a korszerű technológiának köszönhetően nemcsak az energiamegtakarítás emelhető ki pozitívumként, hanem a hosszú élettartam illetve az egyszerű karbantartás is.

Hajdu innováció

Itt egy fűtőszálcsere alkalmával még csak arra sincs szükség, hogy leeresszük a vizet a tartályból, míg a hagyományos kivitelű vízmelegítők esetében ez sosem lehetett kivitelezhető. Mi sem bizonyítja jobban az új termékcsalád strapabíróságát, mint az, hogy a közismert magyar gyártó erre a sorozatra 2 év teljes körű valamint kizárólag a tartályra 7 év garanciát szavatol.

Minimális energia - okos vezérlés

A Hajdu Z120 Smart villanybojler minimális energiát fogyaszt az inaktív időszakokban is, mert mindig csak a beállított tartomány alsó szintjén tartja a víz hőmérsékletét. Az okos program egyébként abban nyilvánul meg, hogy a vízmelegítés intenzitása idomul a háztartás vízigényéhez. Az első hét az úgynevezett tanulófázis, amikor a bojler beállítja saját magát a prognosztizálható vízfogyasztási szokásokhoz. Amennyiben valamilyen oknál fogva meghibásodik az öntanuló elektronikus hőfokszabályzó, akkor sem kell attól tartani, hogy esetleg túlfűtés következne be, mivel az automata korlátozó egység ilyenkor megszakítja a fűtési áramköröket.

Smart Z120 Budapesten szereléssel, kiszállással:

Hajdu Z120 Smart Bojler

Hajdu Z120 Smart

 

140.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Új Hajdu Z - Smart 120 villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

Más űrtartalmú SMART bojlert keres? Nézze meg a többit is:
Hajdú Smart ártáblázat 50-200 l

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569