Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Smart z150 bojler konyhában melegvíz

A Hajdu Z150 Smart villanybojler tökéletes választás egy többtagú családnak

Sosem szabad elhanyagolni a különféle háztartási gépeket, mert a nem odafigyelés könnyen megbosszulhatja önmagát. Kiváltképp így van ez az olyan érzékeny területek esetében, mint a vizesblokk, ahol még a legapróbb repedés is óriási galibát okozhat.

Előfordulhat, hogy a szerencsétlenséget akár még az épület szerkezete is megsínyli. Amennyiben modern alkotórészek kerülnek beépítésre a rendszer egészét illetően, akkor jóval kevesebb ok van az aggodalmaskodásra. A minőségi vízvezetékek és csövek telepítése után a Hajdu Z150 Smart villanybojler hab lehet a tortán, de a tökéletes beüzemeléshez a csatlakozásoknak, a szelepeknek és a tömítéseknek is első osztályúaknak kell lenniük.

Emellett az is fontos, hogy ne ingadozó áramfeszültség alá legyen helyezve a készülék, ugyanis olyankor szinte elkerülhetetlen, hogy ne jelentkezzen bizonyos idő múlva valamilyen elektronikai meghibásodás. A Hajdu Z150 Smart villanybojler víztartályméretét tekintve teljes mértékben képes kielégíteni egy 3-4 tagú család vízszükségletét. A magyar gyártó egyik legújabb sorozatáról van szó, amelynél jelentős változások figyelhetőek meg mind elektronikai, mind szerkezeti szempontból.

Intelligens hőfokszabályozás

Intelligens hőfokszabályzóval van ellátva, ami annyit jelent, hogy önállóan méri fel az adott háztartás vízszükségleteit és annak megfelelően állítja be magát a vízmelegítésre. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a villanyszámlák is alacsonyabbak lehetnek a folyamatos energiamegtakarítások pedig odavezetnek, hogy előbb vagy utóbb megtérül a befektetés.

Hajdu Z150 Smart Bojler

Hajdu Z150 Smart

 

210.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Új Hajdu Z - Smart 150 villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

Továbbfejlesztett korrozióvédelem

A Hajdu Z150 Smart villanybojler a speciális kialakításának és a tűzzománcos borításnak hála ellenáll bármilyen keménységű hálózati víz korrodáló hatásának, így a berendezés élettartama hosszú évekre nyúlhat, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy a felhasználója időszakosan vagy gyanús esetekben átvizsgáltassa és, hogy mindvégig rendeltetésszerűen üzemeltesse. A Hajdu Z150 Smart villanybojler vételára sem vészes ahhoz képest, hogy mennyi hasznos funkcióval és mennyire időtálló felépítéssel rendelkezik.

Új Hajdu Smart Z150 beszereléssel Budapesten - áraink

Kisebb mint 150 literes Hajdu bojlert keres? Nézze meg a többit is:
Hajdú Smart ártáblázat 50-200 l

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569