Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Msart villanybojler a fürdőben felszerelve

A Hajdu Z50 Smart villanybojler kisebb háztartásokba ajánlott

A háztartási gépeket gyártó magyar üzem, a Hajdu, már évtizedek óta bizonyít a hazai piacon. A mindenkori minőséget mi sem tükrözi jobban, mint a vásárlók elégedettsége és márkahűsége. A Hajdu Z50 Smart villanybojler a cég egyik legújabb termékcsaládjának a tagja. A kis űrtartalmú vízmelegítő legfeljebb 1-2 fő vízigényét képes kielégíteni, tehát mindenképpen kisebb lakásokba ajánlott. Ebben a remek berendezésben egyszerre ötvöződnek a jelenlegi legkorszerűbb technológiák, élen az okos vezérléssel, amelyre maga a termék neve is utal. A Hajdu Z50 Smart villanybojler az intelligens, öntanuló hőfokszabályzónak és a modern kialakításnak köszönhetően rendkívül energiatakarékos.

Új Hajdu Smart Z50 beszereléssel Budapesten - áraink

Hosszú élettartamra tervezve

A szerkezet egésze időtálló alkotórészekből áll, így szinte borítékolható a hosszú élettartama. Vételárát tekintve teljes mértékben a megfizethető kategóriába sorolható. A készülékben a korrózió elleni védelem egy magasabb szintje tapasztalható meg a kerámiából készült fűtőbetét és annak speciális, tűzzománcozott tokcsőben való elhelyezésének a jóvoltából.

Z50 Smart javítása, karbantartása

Hajdu Smart villanybojler

Mint minden elektromos berendezésnél, így a Hajdu Z50 Smart villanybojler esetében is nagyon fontos, hogy bizonyos időközönként át legyen vizsgáltatva. A karbantartást végző személynek nincs nehéz dolga, mert ellentétben egy hagyományos forróvíztárolóval, a leggyakrabban cserére szoruló fűtőtest úgy is eltávolítható, hogy a vizet még csak le sem kell engedni a tartályból. Az egyszerűbbnek tűnő javítási feladatok esetében is érdemesebb szakembert hívni annak érdekében, hogy még véletlenül sem keletkezzen a meglévőnél is nagyobb kár a bojlerben.

A Hajdu Z50 Smart villanybojler biztos hőszigetelése a poliuretán hab bevonatnak tudható be. A Z sorozat összes tagjára 2 év teljes körű illetve 7 év tartálygarancia érvényes. Aki korszerűsíteni szeretné a vizesblokkba tartozó háztartási gépek közül a vízmelegítő rendszert is, annak minden tekintetben megéri a befektetést, mert a használati útmutatóban leírt utasítások betartása mellett jelentős villamosenergia-mennyiség spórolható meg az évek alatt.

Smart Z50 Budapesten szereléssel, kiszállással:

Hajdu Z50 Smart Bojler

Hajdu Z50 Smart

115.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Új Hajdu Z - Smart villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

Nagyobb SMART bojlert keres? Nézze meg a többit is:
Hajdú Smart ártáblázat 50-200 l

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569
Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.