Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Smart bojler 80 literes fürdőszoba csap, víz

Kifogástalan a Hajdu Z80 Smart villanybojler korrózió elleni védelme

A vízvezetékek és a vizes berendezések kifogástalan állapota rendkívül fontos abból a szempontból, hogy egy háztartás megfelelően funkcionálhasson. Ebben a tekintetben nem is érdemes garasoskodni, az olcsó, silány minőség helyett mindig megéri a korszerű, időtálló megoldások mellett dönteni.

Egy bojler alapjáraton eléggé sokáig képes a zökkenőmentes működésre, ám a rendszertelen és szakszerűtlen karbantartás jelentősen megkurtíthatja az élettartamát. A Hajdu Z80 Smart villanybojler egy fejlett újításnak számít a szakágban.

Intelligens hőfokszabályozás

Az intelligens hőfokszabályozásnak köszönhetően mindig a lakók igényeihez igazodva történik meg a víz felmelegítése. A berendezés törekszik mindig az előzetesen beprogramozott hőfoktartomány alsó határán tartani a vízhőmérsékletet még akkor is, amikor éppen senki sem használja a meleg vizet, ezáltal jóval több energiát spórol, mint egy hagyományos vízmelegítő rendszer.

Smart Z80 Budapesten szereléssel, kiszállással:

Hajdu Z80 Smart Bojler

Hajdu Z80 Smart

 

130.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Új Hajdu Z - Smart 80 villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

Korroziómentes üzem

A Hajdu Z80 Smart villanybojler automata áramkör korlátozóval is rendelkezik, ami megóvja a víztárolót a túlfűtés ellen abban az esetben, ha a szabályzó meghibásodna. A fűtőtest speciális elhelyezkedése meggátolja, hogy korrózió menjen végbe az kulcsfontosságú alkatrészen. A különleges kialakításnak hála, a fűtőszál oly módon is cserélhető, hogy a vizet még csak le sem kell engedni a tartályból. A belső tartály tűzzománc bevonata és igen hatékony rozsdásodás elleni védelmet biztosít, nem is véletlen tehát, hogy a gyártó 7 év garanciát ad magára a tárolóra.

80 liter melegvíz

A magas hőszigetelő-képességet a poliuretán hab bevonat biztosítja, így a meleg víznek nagyon sokáig megmaradhat a hőmérséklete. A Hajdu Z80 Smart villanybojler tartályának űrtartalma márelegendő arra, hogy kielégítse egy 2-3 fős háztartás vízigényeit. Vásárlás előtt nyilvánvalóan a villanybojler méretének és teljesítményének a meghatározása a legalapvetőbb szempont, mert minden embernek más és más meleg víz iránti kívánalmai lehetnek. Amennyiben a Hajdu Z80 Smart villanybojler elegendő az elvárásoknak, akkor mindenképpen tökéletes választásnak számít.

Új Hajdu Smart Z80 beszereléssel Budapesten - áraink

Nagyobb mint 80 literes SMART bojlert keres? Nézze meg a többit is:
Hajdú Smart ártáblázat 50-200 l

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569