Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Minőségi Hajdú villanybojler kiválasztása

Hogyan válasszuk ki a megfelelő villanybojlert?

80 literes Hajdu bojler felszerelés BudapestVálasszunk minőségi Hajdu villanybojlert hosszútávra

Egy kiváló minőségű villanybojler akár 20-25 évig is szolgálhat minket anélkül, hogy rendszeresen kelljen költenünk a javíttatására. Ahhoz azonban, hogy ez tényleg így történjen, tisztában kell lennünk azzal, hogy melyik a számunkra megfelelő készülék, valamint, hogy hogyan kell a készüléket megfelelően karbantartani ahhoz, hogy élettartama valóban hosszú legyen.

Érdemes sorra venni a különböző típusokat, például, hogy fekvő vagy álló bojlert szeretnénk. Laikusként azt hinné az ember, hogy az élettartam és a minőség szempontjából teljesen mindegy, hogy az adott villanybojler éppenséggel áll vagy fekszik, ez azonban egyáltalán nem igaz.

Több megkérdezett villanyszerelő véleménye alapján kimondható, hogy a fekvő modell sokkal kevésbé hosszú életű, ugyanis jóval nagyobb felületen kezdi ki a vízkő, mint álló testvérét.

Fontos szempont az is, hogy milyen márkájú villanybojlert választunk. Általában az olasz típusúak a legalacsonyabb minőségűek, ha viszont drágább, külföldi bojlert választunk, számítsunk rá, hogy az alkatrészek beszerzése és a javíttatás is megterhelheti a pénztárcánkat.

A magyar szakemberek egybehangzó véleménye, hogy a piac legmagasabb minőségű villanybojlerei a magyar Hajdu bojlerek. A vízkővel való harcot azonban még akkor is meg kell vívnunk, ha a legjobb bojler tulajdonosainak mondhatjuk magunkat.

Hajdu villanybojler vízkő eltávolítása, bojler tisztítás

Vízköves bojler intőjelei

Ahogyan a vízkő gyűlik a bojlerben, úgy a fűtés egyre furcsább hangokat ad ki, mert a fűtőszál ilyenkor már csak a vízkövet melegíti, így forrni kezd körülötte a víz.

Ez okozza a bojler csöpögését, ami leginkább figyelmeztet a tisztítás szükségességére. A vízkő a fogyasztást is befolyásolja, akár a másfélszeresére is nőhet egy vízköves bojler áramszámlája.

 

A vízköves Hajdu villanybojler javítása

Hajdu bojler esetén a javítást elvégezhetjük saját magunk is. Ha észleltük a fent említett intőjeleket, az azt jelenti, hogy aktuálissá vált bojlerünk vizkőtelenítése. Az első feladatunk az áramtalanítás és a víz elzárása.

Ezután leeresztjük a vizet, kikötjük a vezetékeket és leszereljük a Hajdu villanybojler alaplapját, csak ezután tudjuk eltávolítani a vízkövet. Néha elengedhetetlen a korrodált vagy lyukas alaplap cseréje.

Szükség esetén ezután következik a bojler alaplap tömítés cseréje. Ezek után már csak a bojler összeszerelése, a vezetékek visszakötése és a vízzel való feltöltés következik. Ha nem csöpög belőle a víz, akkor a javítás sikeres volt.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

Nyári Tibor Budapesti Hajdú villanybojler szerelő az év 365 napján vállalja a lyukas csöpögő bojlerek cseréjét, javítását, karbantartását. Legyen akár hétvége vagy ünnepnap mi dolgozunk minden nap. Évente 700-800 db Hajdú villanybojler cserét bonyolítunk le, és legalább 700- 800 villanybojler javítást, vízkőtelenítést végzünk Budapest területén. Tehát ha Hajdu villanybojlere meghibásodik és villanybojler szerelőre van szüksége ne habozzon. Hívja telefonszámunkat akár most!

Hívjon minket bizalommal
Hajdu villanybojler felszerelés, bekötése Budapest: 06-20-398-7569

Hajdu bojler csere Budapest