Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

Kiszállásra szakosodott bojler szerelő

Óvakodjon a “csak kiszállásra” szakosodott bojler szerelőktől!

bojler szereloNapjainkban, az internet világában azt hihetnénk, hogy a sarlatán szakiknak a közösségi média oldalak miatt befellegzett, viszont a valóságban még mindig gyártanak papír alapú hirdetéseket, ahova szinte bárki kérhet valamilyen konstrukció keretein belül hirdetést kitenni a szolgáltatásairól.

Ezt viszont sokak használják, hiszen tényleg rengeteg féle információt fel lehet tüntetni így, s jól jön egy kisokos vagy a helyi újság szolgáltatói része, ha bojler szerelésre van szükség.

S a probléma akkor keletkezik, amikor ezt olyan emberek is kihasználják, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne a bojler szerelés szakmában.

Nem egyszer hallottuk ügyfeleinktől, hogy az előttünk lévő brigád szerint a hiba nem a szerkezetben van, hanem a falban az egyik cső okozott vízellátási problémát.

 S az is gyakori volt, hogy kiérkezés után úgy csináltak, mintha felmérték volna a helyzetet, kicsit megmozdítottak egy-két alkatrészt, majd kijelentették, hogy az áramszolgáltatónál kell keresni a problémát, mert a bojler rendesen működik.

Persze a fenti esetekben mindig a bojlerrel volt a gond, de szerencsére egy alapos tisztítás, illetve az alkatrész esetleges cseréje mindig megoldotta a feladatot.

Az ügyfelek részéről viszont így néznek ki a fenti bojler szerelések:

 • Kijött egy bojler szerelő brigád, kifizettette a kiszállást.

• Az ő tanácsukra kijött egy teljesen másik szerelő is, aki közölte, hogy az ő részén minden stimmel, a bojlerrel lesz mégis a gond, így az ügyfél másodjára is kifizette a kiszállást.

• Majd kijöttünk mi, s meg is javítottuk a bojlert, így kifizetett az ügyfél egy harmadik kiszállási díjat, plusz az óradíjat és az alkatrészeket is.

Tapasztalatlan vagy tapasztalt bojler szerelő

Semmiképp sem éri meg emiatt tapasztalatlan, szakképzetlen és csak az embereket kihasználó szerelőket hívni, hiszen ez pénzkidobás. Mindig érdemes alaposan informálódni, hogy a bojler szerelő tényleg rendelkezik-e a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal, hiszen ha valaki elégedetlen vele, annak híre megy a közösségi média oldalakon is. Így a kókler szerelők többnyire csak a nyomtatott médiumokat tudják kihasználni, mert az internet miatt az emberek leírhatják a véleményüket.

Emiatt megéri jó szerelőnek lenni, mert egy becsületes szakembert szívesen ajánlanak tovább az ügyfelek az ismerőseiknek, mely a helyi szakemberek bevonásával segíti itthon a tapasztalt és szakképzett munkaerőpiacot.

Hajdu bojler javítás Budapest

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Nyári Tibor bojler szerelőAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.