Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
lapos bojler szögletes kivitelben

Lapos bojler, ez lehetséges?

Az nagyszerű, ha ráébredt arra, hogy a villanybojler tudja a leggazdaságosabb módon fedezni meleg vízigényét. Valóban, ez a konstrukció teremti meg a legoptimálisabb feltételeket ahhoz, hogy otthonában mindig rendelkezésre álljon a meleg víz. Ám egyes helyzetekben a bojler elhelyezése határozottan nehéz feladatnak minősül. Nem minden fürdőszoba falfelülete alkalmas a nagy test elhelyezésére, és bizony hatalmas gardrób sem ácsorog minden lakás elrejtett zugában.

Lapos bojler szögletes kivitelben

Erre a roppant bosszantó szituációra kínál könnyed megoldást a lapos bojler, ami ma már nem álom, hanem a kézzel fogható, falra felhelyezhető valóság. Ha a helytakarékosság az elsődleges szempont, akkor, amikor a bojler üzembe helyezése a téma, akkor a létező legideálisabb módon járhat el. A lapos bojler semmiben sem szenved hiányt, a felépítését tekintve, hagyományos társaihoz képest.

Tökéletesen elvégzi az alapvető funkcióját, garantálja a kapacitálhatóságának megfelelő vízmennyiséget. Mindezt kisebb helyen prezentálva. Ha eddig csak azért nem mert újítani, mert a zsebkendőnyi fürdőszobájában nem talált alkalmas helyet, akkor végre félreteheti félelmeit, és belevághat a vízmelegítés megreformálásába.

Vízszintesen is szerelhető lapos bojler

Aq F120 Hajdu villanybojler laposA lapos bojler, mint technológia nagyon vágyott innovációnak számít, mivel rengetegen küzdöttek azzal a problémával, hogy nem állt rendelkezésükre elegendő hely. A fektetett variáció sem mindig célravezető, s ha valóban nagyon aprócska fürdőszobáról beszélünk, akkor a szélesség is sokat nyom a latba, nem csak a magasság mérvadó. Ilyenkor szokott jönni a b terv, ami többnyire valamilyen félreeső helyiséget, vagy esetleg berendezési elemet jelentett.

Sokan a beépített szekrényüket áldozták fel erre a célra, míg megint mások egészen a padlásig költöztették vízmelegítőjüket. Nagyszerű, hogy manapság már ezt is szabadon meg lehet tenni, de vannak szituációk, amikor egyszerűen nincs b terv, mert sem padlás, sem gardrób nem gazdagítja az adott életteret.

A lapos bojler megjelenéséig a fent ecsetelt helyzet megoldatlanul maradt, s a vásárló kénytelen volt, számára sok esetben kényelmetlen kompromisszumokat kötni. Manapság már elfelejtheti a kényszeres döntéseket, és hála a legújabb technológiai vívmányoknak, szabadon élvezheti a vízmelegítés minden pillanatát.

A lapos és szögletes bojlereket használhatjuk, gáz vízmelegítők helyett is

Egyre többször találkozunk azzal a problémával, hogy a katasztrófa védelem a kémények bélelését gáz vízmelegítők megszüntetését kérik biztonságunk védelmében. Ami anyagilag megterhelő és magas összeg is lehet, ezért a gáz üzemű vízmelegítők kiváltására is alkalmas, a kis helyigényű lapos bojlerek választása.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú Aquastic Flat lapos bojler felszerelés BudapestAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.