Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Lyukas csöpögő villanybojler cseréje

Lyukas Hajdu villanybojler cseréje

A régi, lyukas Hajdu villanybojler cseréje

Sajnálatos módon minőségtől függetlenül is elkövetkezik az idő, mikor villanybojlerünk már annyira elöregszik, hogy javítással nem orvosolható a probléma. 

Amikor a készülék tartálya már olyan szinten korrodálódott, hogy a bojler gyakorlatilag kilyukad, az sajnos a véget jelenti. Ilyenkor természetesen arra van szükség, hogy a régi, korrodált bojlert kicseréltessük, helyébe pedig új vízmelegítő készüléket szereltessünk.

Nagyon fontos azonban, hogy új villanybojlerünket körültekintően válasszuk ki, így legalább a jövőbeli készülék élettartamát befolyásolhatjuk. Kiemelt szerepet kap a minőség, a Hajdu berendezések még mindig töretlenül a legmegbízhatóbb készülékek közé sorolhatóak.

Az alkatrészek könnyű és olcsó beszerezhetősége szempontjából is a legjobb választás lehet egy Hajdu vízmelegítő készülék beszereltetése.

A korrodált bojler cseréje szakember segítségével

Egy menthetetlenül korrodált villanybojler cseréjét, illetve az új készülék beszerelését még akkor is érdemes inkább víz-gázszerelő szakemberre bíznunk, ha úgy érezzük, hogy mi magunk is képesek lennénk elvégezni a feladatot.

Egy profi szakember könnyedén felméri az állapotokat, így akár még az is kiderülhet, hogy nincs szükség a villanybojler teljes cseréjére, hanem esetleg néhány alkatrész kicserélésével is orvosolható a probléma.

lyukas korrodált Hajdu villanybojler csereée BudapestHa azonban mégis elengedhetetlen a bojler cseréje, a szakember tanácsot is adhat az új készülék megvásárlásával és annak paramétereivel kapcsolatban, majd természetesen szakszerűen és biztonságosan be is szereli az új készüléket.

A legjobb módszer az, ha a bojler bekötése inox bordás vízcsővel történik, hiszen ez a típus egyszerűen méretre vágható, nem jár korrózióveszéllyel, valamint kicsi a szerelési helyigénye is.

A bojler elrozsdásodásának lehetséges okai

A bojler időnkénti karbantartásának hiánya nagyobb problémákat okozhat, mint gondoljuk. Ilyenkor történne meg ugyanis az olyan fontos alkatrészek javítása vagy cseréje, mint a fűtőszál vagy az anódrúd.

Az anódrúd feladata kiemelten fontos, hiszen szigeteli az acélt, megakadályozva így a készülék rozsdásodását. 

Amennyiben nem történik meg az anódrúd cseréje, a bojler sokkal gyorsabban fog berozsdásodni, amely rövid időn belül kilyukadáshoz, majd a bojler cseréjének szükségességéhez vezethet.

Lyukas korrodált Hajdu villanybojler cseréje 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

 

bojler csere felszereles

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.