Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Mekkora hány literes bojlert válasszak

Mekkora és hány literes villanybojlert válasszunk?


Amikor új házba költözünk, felújítjuk a fürdőszobát vagy csak tönkremegy a régi bojler, felvetődik a kérdés, mekkora kapacitással rendelkező új bojlert vásároljunk. A meleg víz előállítása minden egyes háztartásban nélkülözhetetlen, azt viszont mi magunk dönthetjük el, mekkora mennyiségben és milyen hőfokra szabályozva állítjuk elő a meleg vizet. A Hajdu bojler 80 l kiadása roppant népszerű, ez egy közepes méretű háztartás esetén megfelelőnek mondható. De nézzük kicsit alaposabban, mitől függ, mekkora bojlert érdemes vásárolnunk.

Mekkora villanybojlert vásároljak

Sokan keresnek minket, hogy mekkora bojlert érdemes vásárolni. A többség mindig a lakás méretét mondja előszőr, aminek csak közvetve van jelentősége a bojler méretére. Inkább az számít hogy hányan használják, milyen a fürdési szokásaik, és milyen a villanybojler elektromos bekötése.

Bojler kiválasztás legfontosabb kérdései:

- Hányan fogják használni a bojlert
- Kád töltésére vagy zuhanyzásra lesz szükség
- Vezérelt (éjszakai) vagy álandó üzemelésű a bojler elektromos bekötése

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!

budapesti villanybojler szereloMindenekelőtt azt kell számba vennünk, hogy a mekkora a család vízigénye, illetve hányan laknak az adott háztartásban. A bojler űrtartalmát az alapján határozhatjuk meg, hogy mekkora meleg víz fogyasztást bonyolíthatnak a családtagok. Ennek felbecsülése nem is olyan egyszerű, hiszen semmiféle adattal nem rendelkezünk, amit alapvető kiindulási pontként használhatnánk.

A bojler teljesítménye nagyon fontos, hiszen a jól megválasztott teljesítmény, illetve kapacitás biztosítja az optimális üzemelhetőséget. Természetesen a villanybojler ára a kapacitással egyenes arányban növekszik, de ez a különbség szinte elhanyagolható ahhoz a tételhez viszonyítva, amit egy nem optimálisan használt bojler produkál a villanyszámlán.

Magyarán fogalmazva, a bojler vásárlása jelentős mértékben befolyásolja a villanyszámla alakulását; ez természetesen havi bontásban csupán egészen kis összegként jelenik meg, de az évek és évtizedek folyamán egyáltalán nem elhanyagolható összeg képződik, amit a túlméretezett kapacitásnak köszönhetünk...

Nagyobb űrtartalom nagyobb fogyasztás

A modern villanybojlerekkel kapcsolatban tudni kell, hogy energiatakarékos technológiát alkalmaznak, így a hatásfokuk lényegesen jobb, mint a néhány évvel ezelőtt gyártott készülékeké. Ennek ellenére természetesen tudni kell, hogy a nagyobb űrtartalom, illetve a nagyobb teljesítmény nagyobb fogyasztással is párosul. Választásnál érdemes szakmai tanácsot kérni; ez nem azt jelenti, hogy átengedjük a kereskedőnek vagy a szerelőnek a döntés jogát, viszont rendkívül hasznos véleményeket és tudnivalókat lehet ilyen módon megismerni.

Általában azt szoktuk mondani, hogy az 50 literes megoldások egyedül élőknek ajánlott, a 80 literes bojler pedig elegendő egy házaspárnak. A Hajdu bojler 80 l kapacitású kiadása tehát tökéletes választást jelenthet egy házaspár részére, de némi víztakarékosság árán egy vagy két gyermek tisztálkodása is megoldható ilyen űrtartalom mellett.

Mielőtt új bojlert vásárolunk, mindenképp ellenőrizzük, hogy nappali álandó áramra van kötve meglévő bojlerünk vagy vezérelt, azaz éjszakai áramra. Mert ha vezérelt áramra van kötve figyelembe kell vennünk, hogy az elhasznált melegvíz pótlása nem azonnal történik, hanem legtöbbször csak csúcsidő után indul újra a bojler fűtése. Ezért ebben az esetben érdemes inkább nagyobb bojlert választani, hogy biztosan elég legyen a melegvíz. 

Egészen pontosan milyen villanybojlert érdemes venni?

Minden háztartási gép elöregszik egyszer, viszont ha eljön az idő, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen készülék lesz majd az utód, hiszen nem csupán 1-2 évre szokás ezekkel a komoly berendezésekkel tervezni. Amennyiben a vízmelegítő is megérett már a cserére, akkor egy új, strapabíró Hajdu villanybojler lehet a tökéletes választás.

Cégünk és a több ezer elégedett ügyfelünk ezzel már nagyon jól tisztában van. Csaknem 3 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a minőségi magyar gyártmányú villanybojler forgalmazásában, javításában és beüzemelésében.

A szakszerű kivitelezés kulcsfontosságú ebben a szakmában. Minden általunk elvégzett munkára 1 év garanciát adunk, magára a készülékre pedig a gyártó szavatol jótállást, mégpedig teljes körűen 2 esztendőre.

mekkora villanybojler kell hány literest válasszakÁraink nem csupán a villanybojler vételárát tekintve versenyképesek, amely egyébként a kiszállítást is magába foglalja, hanem a munkadíjunk illetve a különféle javítási költségek is megállják a helyüket a hazai piacon.

A berendezések árait elsősorban a tartályméretük határozza meg, éppen ezért ez a legjelentősebb szempont a vásárlásnál is. Ebben a tekintetben a villanybojler teljesítménye sem elhanyagolható faktor, ugyanis ez van legnagyobb kihatással a gép energiafelhasználására.

Egy újonnan beüzemelt vízmelegítő hosszú évekig szolgálhat egy háztartásban, viszont a zökkenőmentes működéséhez nem árthat legalább 1-2 évente átnézetni. A rendszeres karbantartás jelentősen megnövelheti a villanybojler élettartamát.

Munkaszüneti napokon is állunk ügyfeleink szolgálatára. Sosem tudni, hogy a fővárosban mikor kerül valaki vízügyi problémákkal kapcsolatos slamasztikába. Számunkra, és ezzel sokan vannak még így Budapesten és azon kívül is, nem lehet kérdéses, hogy milyen villanybojlert érdemes venni.

A Hajdu már nagyon régóta szolgálja a magyar lakosságot, és semmi jele annak, hogy a többség le szeretné váltani ezt a ritka jó hazai márkát, amely a külföldi gyártókkal szemben is felveszi a kesztyűt, mivel követi a jelenkor technológiai trendjeit.

Hívjon ha nem tudja hogy:

✅ Milyen villanybojlert érdemes választani

✅ Mekkora villanybojlert vásároljon

✅ Melyik villanybojler jó

✅ Mennyít fogyasz a bojler

✅ Milyen gyakran kell vízkőteleníteni

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  112 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 120 000 Ft 175 000 Ft 200 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  127 000 Ft 125 000 Ft 135 000 Ft 205 000 Ft 225 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

 

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

 Hívjon akár most, ha nem tudja, hogy mekkora villanybojlert kell vásárolnia. Segítünk kiválasztani az új 50 - 80 - 120 literes Hajdu villanybojlerét.

Levesszük az összes gondot a válláról, mivel nemcsak be szereljük az új forróvíz tárolót, hanem megvásároljuk és házhoz is szállítjuk.

Minél korábban szól nekünk annál gyorsabban tudjuk felszerelni és beüzemelni új vízmelegítőjét. Budapest összes kerületében számíthat bojlerszerelő szolgáltatásainkra.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569