Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Miért folyik a villanybojler alja

Mit csináljon, ha folyik a villanybojler alja?

Ha folyik a villanybojler Budapest 12. kerület környékén akkor a legjobb, ha szakemberre bízza a probléma orvoslását. Hogy ezt miért hangsúlyozzuk ki ennyire?
Az igazság az, hogy a tapasztalataink azt mutatják, hogy az emberek többsége szereti saját kezűleg megoldani a felmerülő nehézségeket. Ez egy csöpögő vízmelegítő esetében roppant egyszerűen végre hajtható forgatókönyvet jelent: a bojler alá lavór, vödör, lábos kerül (kinek-mi akad otthon a keze ügyébe) és ezzel pont kerül az ügy végére.

 Ám ez maximum tűzoltásnak tekinthető, de valójában még annak sem, hiszen a probléma gyökerével nem történt semmi, vagyis a hibát kiváltó jelenség továbbra is fennáll, sőt. Az idő előre haladtával mind jobban veszélyezteti szerkezete épségét.

Nyilván, amíg arra vár, hogy a szerelő kiérkezzen az otthonába, addig a legjobb, ha valahogy felfogja a kifolyó vizet. Ez természetes. De a megoldás valószínűleg ennél sokkal „bonyolultabb”, s ezért lényeges a professzionális hozzáértés.

Miért folyik a villanybojler?

Általánosítani kifejezetten veszélyes ezen a területen, hiszen látatlanban nem lehet tudni, hogy mi okozza az akut jelenséget. Ám a villanybojler eresztése leggyakrabban a tömítésekkel függ össze.

mitől folyik a villanybojlerem aljaTermészetes, hogy idővel, ahogy használja vízmelegítőjét az egyes alkatrészek elfáradnak. A tömítések abszolút ebbe a kategóriába tartoznak. Ha már nem megfelelő az állaguk, nem képesek ellátni a feladatukat, akkor nemes egyszerűséggel áteresztik a vizet, ami eleinte cseppenként, majd nagyobb mennyiségben mutatkozik meg, a bojler testén kívül.

A csepegés egy darabig az elviselhető kategóriába tartozik, de nyilván a végtelenségig nem hunyhat szemet a jelenség felett.

Ha folyik a villanybojler Budapest 12. kerületében, akkor a lábas helyett a telefonját markolja meg!

A bojler alá helyezett tálnak egyetlen praktikus előnye van: megakadályozza a csempén, kádban, vagy zuhanyzóban (adott helyszíntől függően) képződő vízkövesedést, ami csak további bosszúságot szerezhetne.

A tömítések rendszeres ellenőriztetésével, vagyis megfelelő időközönként szakemberekkel elvégeztetett karbantartással a csöpögések nagyrésze megelőzhetővé válik, így érdemes az elővigyázatossággal élni.

Hajú villanybojler javítás Budapest
Mit csináljon ha folyik a villanybojler Budapest: 06-20-398-7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő