Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
80 literes villanybojler felszerelése bekötése
80 literes bojler szerelés Budapest 06 20 398 7569

Mikor ajánlható a 80 literes villanybojler?

Avagy mikor válasszuk a 80 literes villanybojlert?

Hajdu 80 literes villanybojler Ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan meg tudja állapítani, vajon a 80 literes villanybojler a tökéletes választás az ön számára, muszáj megelőző számításokat végeznie. Ez az a terület, ami többnyire mély ellenállást, és tiltakozást vált ki az emberekből.

Az ok egyszerű. Időpocsékolásnak tűnik azzal foglalkozni naphosszat, hogy mennyi vizet használ el a főzéshez, fürdéshez, vagy éppen a mosogatáshoz. Miért pazarolná el az értékes szabadidejét ilyen mérésekre, amikor ezerszer hasznosabban is tölthetné a kikapcsolódásra szánt perceket?

Ez az egyik aspektusa a történetnek. A másik pedig az a tény, miszerint az emberek többsége meg van győződve arról, hogy kiválóan saccol. Plusz-mínusz tíz százalék. Bár itt érdemes megjegyezni, hogy a 80 literes villanybojler esetén, ez nyolc literes eltérést jelent. Azaz, ha és amennyiben a fogyasztás 71 liter, akkor nincs gond, de a 88 liter fedezése már akadályokba ütközik. A tény, azonban tény marad, a fogyasztók nagy része maradéktalanul hisz saccolási képességeiben. A valóságban, azonban elmondható, hogy egyrészt közelítő értékekre nem lehet, és nem is szabad alapozni. Másrészt vannak olyan adatok, amiket képtelenség csak úgy, hasra csapás alapján megállapítani.

Lehet, hogy első ránézésre felesleges időhúzásnak tűnik a számolgatás, és a méregetés, de csak ez az egyetlen járható út, ha az a célja, hogy bojler vásárlásával hosszú évekig, évtizedekig elégedett legyen. A 80 literes villanybojler, ahogy az a nevéből is kiderül naponta nyolcvan liter meleg vizet képes a rendelkezésére bocsájtani.

Ez bizony nem kevés, de ha nagycsaládos, esetleg órákig szeret a zuhanyrózsa alatt, a forró vízben szaunázni, akkor akár kevésnek is bizonyulhat. Csak egyetlen napot kell „feláldoznia” a matematika oltárán. Egy átlagos napot, amikor minden olyan tevékenysége előtérbe kerül, ami többnyire jellemzi a hétköznapjait.

Mire elég 80 liter melegvíz

Mosogasson, fürödjön, főzzön, merítse ki a készleteket. Lényeges, hogy minden egyes, meleg vizet igénylő feladat fókuszba kerüljön, hiszen csak így kaphat reális képet arról, hogy mennyi vizet használ el egy 24 órás ciklusban. Ha ezzel megvan, feketén-fehéren látja a számokat, akkor már hibázási lehetőség nélkül el tudja dönteni a 80 literes villanybojler megfelel-e igényeinek. Amennyiben Hajdu villanybojlerünk nappali áramra van kötve egy két fős háztartást tud biztonságosan kiszolgálni. Persze ez függ a fürdési zuhanyzási szokásainktól is. Ha kádban szeretnénk ejtőzni válasszunk nagyobb űrtartalmú bojlert.

Hajdu 80 literes villanybojler felszereles BudapestenEgy 80 literes villanybojler 1-2 főnek elég szokott lenni

Egy 80 literes Hajdu villanybojler átlagos vízfogyasztás esetén - főzés, fürdés helyett gyors zuhany - egy maximum két tagú családnak elég szokott lenni, viszont ha sokat szeretünk időzni a zuhany alatt vagy csak szimplán jobban szeretünk fürödni, mint zuhanyozni, akkor előfordulhat, hogy nem lesz elég ez a modell.

Európában szerencsére nincs akkora pazarló életmód, mint a tengeren túl, hiszen elnézve a rengeteg amerikai és ausztrál vloggert, az emberek úgy bánnak a vízzel, mintha ugyanúgy ingyen lenne, mint a napsütés.

Itthon persze más a helyzet, hiszen amennyit fogyasztunk, azt hó végén illik kifizetni, s mivel nem szeretünk sokat fizetni, emiatt ugyanúgy igyekszünk spórolni a vízzel, mint a gázzal vagy az árammal. Persze a benzin is ebbe a kategóriába sorolható, pláne amióta csillagászati árakat tapasztalunk ezen a téren is.

A Hajdu 80 literes villanybojlerei a legtöbb kisebb háztartásban elegendő szokott lenni, pláne akkor, ha keveset tartózkodunk otthon, és csak este és reggel használunk melegvizet. Ebben az esetben lehet, még sok is lesz 80 liter.

Természetesen nehéz kiszámolni, hogy mennyi meleg vízre van szükségünk egy nap, viszont érdemes a tortúrát végigcsinálni - méregetni minden egyes alkalommal, mérőcsészék segítségével -, hiszen így nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy amikor forró zuhanyt akarunk venni, akkor jéghideg víz jön a csapból. A másik oldal is igaz, hiszen minek vegyünk egy 80 literes bojlert, ha alig használunk meleg vizet a nap folyamán.

Kollégáink szerencsére tapasztaltak már annyira, hogy aki nem szeret méregetni - a többség nem is hajlandó ilyen úri huncutságokra -, annak a napi tevékenységei és melegvíz-fogyasztási szokásaihoz mérten egy körülbelüli értéket tudunk adni, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő méretű bojlert. Hívjon minket bátran, s segítünk, amiben csak tudunk!

Keresse Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelőt a hét minden napján, akár szombat, vasárnap is. Segítünk kiválasztani új 80 literes Hajdu villanybojlerét és teljeskörüen házhoz szállítjuk, felszereljük, beüzemeljük a legrövideb időn belül. A problémamentes bojler cserét garantálja, hogy évente több mint 700 db bojler cseréjét végezzük el Budapest kerületeiben.

Hajdu Aquastic 80 ErP bojler

Hajdu Z 80 ErP villanybojler

Hajdu Z Smart 80 villanybojler

Hajdu Smiley SY 80 R villanybojler

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

80 literes Hajdú villanybojler felszerelés Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569