Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
30 literes Hajdu villanybojler

Mikor jó döntés a 30 literes villanybojler?

A villanybojler gazdaságos megoldás. Rengeteget spórolhat a működésével ha, és amennyiben ideálisan kialakított feltételrendszer alapján vásárolja meg készülékét. A 30 literes villanybojler minden igényét kielégítheti akkor, ha az átlagos vízfogyasztásához optimalizálta a választott tartály méretet. A mérték tehát érték, ebben az esetben is. A pontos számok megállapításához, azonban a hasra csapás nem jó módszer. Vegyünk egy egyszerű, ám annál szemléletesebb példát.

Konyhába ideális a 30 literes villanybojler

Tegyük fel, hogy úgy érzi, átlagosan naponta 25 liter vízre van szüksége. Beleszámolta a mosdókagylókat, a konyhai csapot, és természetesen a tusolót/fürdőkádat. Ha ez a becsült adat fedi a valóságot, akkor önnek kitűnő alternatíva a 30 literes villanybojler, mivel a rendszer épp elegendő mennyiségű vizet melegít fel, és tárol a tartályban, ahhoz hogy mindig rendelkezésére álljon.

 Fontos kiemelni, hogy „épp megfelelő” mennyiségűt, ugyanis ha túl sok a feleslegesen felhevített víz, akkor nem takarékos a szerkezet üzemelése. Tehát, ha végül kiderül, hogy ön alig van otthon, épp ezért 10 liter vizet se fogyaszt, akkor nem a legjobb üzlet a 30 literre optimalizált variáns. De, ne gondolja, hogy a másik véglet ennél jobb. Az érem másik oldalán ugyanis 50 liter várja, mint valós vízfogyasztási érték. Mi történik ebben az esetben? A hatalmas deficit miatt a bojler nem tudja ellátni a feladatát, nem képes annyi meleg víz előállítására, tárolására, mint amennyit ön igényelne, azaz az ideális körülmények hiányában a rendszer sem üzemel az elvártak szerint.

A saccolás nem elegendő. Konkrét, pontosan lemért, meghatározott adatokra van szüksége ahhoz, hogy el tudja dönteni, vajon a 30 literes villanybojler jó választás-e az ön számára. Szerencsére több pozitívuma is van a számolgatásnak: egyrészt naprakész lehet vízfogyasztásából, amin akár módosíthat is, ha túl soknak ítéli. Másrészt csak egyszer kell ezt elvégeznie, s ha nagyobb változás nem áll be az életében, akkor ez a szám állandósul. Harmadrészt pedig, mindezek következményeként, ha megszületett az optimális érték, akkor garantálható a tökéletesen tudatos vásárlás is, amivel kéz a kézben járnak az elégedettséggel fűszerezett, hosszú időn át tartó használat percei.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

30 literes Hajdú villanybojler felszerelés Budapest