+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mikor lehet szükség bojler javításra

SZAKSZERŰ BOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST ÖSSZES KERÜLETÉBEN

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu bojler javítás szombatonA legtöbb napjainkban gyártott bojler tartályát speciális anyagokkal kezelik a gyártók, hogy lehetőleg jó sokáig bírják a korróziós folyamatokat.

Sajnos semmi sem tart örökké, így rendszeres karbantartás nélkül előfordul, hogy az idő múlásával meghibásodik egy-egy kisebb alkatrész.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően most már többnyire csak a kisebb elemeket kell alaposan kitisztítani, illetve egyes esetekben kicserélni, ami sokkal kifizetődőbb, mint egy teljes bojler csere.

Ezt főként régi modellek esetében szoktuk ajánlani. Nézzük meg, mikor lehet szükség bojler javításra!.

MEGNÖVEKEDETT VILLANYSZÁMLA

Amennyiben meghibásodik a bojler fűtőszerkezete, akkor általában több energiát kell fogyasztania ahhoz, hogy fel tudja melegíteni a vizet.

A BOJLER NEM MELEGÍTI FEL A VIZET

Akkor is szükség lehet bojler javításra, ha nem tudja a vízmelegítőnk a kívánt hőmérsékletre melegíteni a vizet. Ebben az esetben is érdemes a fűtőalkatrészek között keresni a hibát.

CSÖPÖG A BOJLER

Ezt okozhatja például korróziós folyamat, vízkőlerakódás, tömítés-probléma, de akár a tartály pereme is megrepedhetett valahol a nyomás-változás miatt. Áramtalanítás után azonnal hívjon szerelőt.

MÁST MUTAT A KIJELZŐ, MINT AMI A VALÓSÁG

A fűtőszál meghibásodása esetén szokott előfordulni az a jelenség, hogy a kontroll lámpa világít, viszont nincs melegvíz. Ilyenkor általában műszeres vizsgálattal bizonyosodhatunk meg a fűtőszál működéséről. Vagy egy kiadós karbantartás alkalmával a bojler szétszedése után szemrevételezhetjük a hibás belső alkatrészeket, illetve javíthatjuk a hibát.

GŐZ JÖN KI A BOJLERBŐL

Áramtalanítson! Ezt többnyire valamilyen elektronikai probléma szokta okozni, Jellemzően a bojler hőfok szabályzó meghibásodása miatt túlmelegszik a víz a bojlerünkben.

KIS NYOMÁSSAL FOLYIK A MELEG VÍZ

Ezt gyakran szokta a nyomáscsökkentő okozni, mely rendszeres karbantartás híján a szennyeződésektől annyira elhasználódik, hogy már nem tud rendesen üzemelni. Nyomáscsökkentő szelep van beépítve minden olyan helyen ahol a hálózati víznyomás meghaladja a 3-4 báros tartományt. Jellemzően ezek a területek a Budai kerületek.

Érdemes odafigyelni a villanybojler apróbb hibáira, a szokottól eltérő viselkedéseire, hogy azokat még időben lehessen orvosolni. A legtöbb esetben elég szokott lenni a bojler javítás, s csak ritkán kell cserélni az egész vízmelegítőt.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!