Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Milyen villanybojlert érdemes venni

Milyen villanybojlert érdemes venni?

milyen bojlert vegyekMilyen és mekkora bojlert vállaszunk

A kérdés nehezen megválaszolható, főleg az általánosítás feleleteit előtérbe helyezve, de azért természetesen van néhány, alapvető kitétel, mely egészen jól körvonalazza, hogy milyen villanybojlert érdemes választania akkor, ha a jövőben nem szeretne feleslegesen idegeskedni, görcsölni, és plusz költségek terhe alá kerülni.

Egyrészt a tartály mérete elsőbbséget élvez. A téma elnyűhetetlen, még akkor is, ha számtalanszor kivesézésre került már. A vízigény felmérése a legelső, amit meg kell tennie ahhoz, hogy lássa, pontosan milyen paraméterekkel rendelkező vízmelegítő képes maradéktalanul kielégíteni az elvárásait.

Nézzük mi történik akkor, ha megspórolva a felmérés, konkrétan mérés kellemetlenségeit a saccolásra hagyatkozik.

 Három út nyílik ilyenkor meg. Az egyik, és ez a legritkább esetben megvalósuló, hogy jól lövi be a fogyasztást, azaz végül a legjobb tartályméret mellett dönt. A másik kettő ösvény pedig a két véglet: vagy túlbecsüli, vagy lebecsüli a vízigényét.

Mindkét esetben súlyosan pénztárcaterhelő következményekkel kell számolnia.

Az ugyanis semmiképp sem takarékos megoldás, ha túl nagy tartály mellett dönt, mivel a bekerülési költség soha nem térül meg. A rendszer feleslegesen fűti fel, az amúgy teljes mértékig el nem használt vizet, azaz úgy fogyasztja a villanyát, hogy közben nem is lenne szükséges ilyen mértékű aktivitásra.

A másik szélsőség sem jobb, egy hajszállal sem, hiszen ott a túl kevés, rendelkezésre álló meleg víztől szenvedhet, a rendszernek újra, és újra kell magát töltenie, fűtenie, tehát itt is azzal szembesülhet, hogy igenis lényeges felmérnie pontos igényeit.

Csak egyszer kell ezt megtennie, s ha már tudja hány literes villanybojlert vásároljon, akkor garantáltan döntése nem csak megtérülő befektetéssé varázsolja beruházását, de elégedettséget vált ki önből a rendszer alkalmazása.

Lényeges, hogy olyan villanybojlerben gondolkodjon, ami hazai gyártótól származik.

A Hajdú például megannyi terméket kínál, elérhető áron. S hogy miért lényeges a honi forrás? Ha a későbbiekben szervizelésre kerül a sor, bizony nem mindegy, hogy egy-egy alkatrész beszerzésére mennyit kell várnia, s hogy a pénztárcáját a kiadások mennyire terhelik meg.

A gyors karbantartás egyetlen titka, hogy olyan gyártó mellett kell letennie voksát, mely képes garantálni a gyors, precíz segítségnyújtást.

Magyar Hajdu villanybojlerTehát milyen villanybojlert érdemes vásárolni?

Lényeges, hogy olyan villanybojlerben gondolkodjon, ami hazai gyártótól származik. Alkatrész ellátása biztosított. Könnyű hozzá szerelőt találni. Így nemcsak a felszerelés hanem a szervízelés is probléma mentes lesz..

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler felszerelés Budapest