Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
meghibásodott villanybojler alkatrész javítás csere

Mindent tud a villanybojler alkatrész meghibásodásairól?

Baj van a villanybojlerrel?

Keresse a Hajdu bojlerek specialistáit, akik gyorsan és kedvező áron oldják meg a problémáját!

Hívjon most: +3620-398-7569


Villanybojler ma már minden háztartásban van. Ez az az eszköz, amelyről ha jól működik, tudomást sem veszünk, de ha elromlik, akkor óriási problémának nézünk elébe. A laikus azt sem tudja megállapítani, hogy melyik alkatrésszel van a probléma, hogy víztározó tartály vagy a tartály körüli hőszigetelés hibásodása létett fel, esetleg a hőmérséklet-szabályozó és korlátozó nem működik az előírásoknak megfelelően. A biztonsági szelepet pedig még nem is említettük. Ne essen kétségbe, ha bármi problémát észlel! Egyszerűen vegye fel a telefont, és hívja a Hajdu bojler munkatársait, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére. Gyorsan és tartósan javítják meg a villanybojlert, hogy évekig megint ne kelljen tudomást se venni róla.

Villanybojler alkatrész

Tekintsük át egy kicsit a villanybojler alkatrész tartozékait, ismerkedjen meg egy kicsit villanybojlerével, hogy könnyebben mesélhesse el a kialakult problémát.
Először is ismerkedjünk meg a két típusú villanybojlerrel. A villanybojlerokat két osztály szerint lehet megkülönböztetni: a vízmelegítő rendszer alapján lehet átfolyó rendszerű és tároló rendszerű, a bennük lévő nyomás alapján pedig nyitott rendszerű és zárt rendszerű.


A villanybojler alap alkotó része a víztározó tartály, amely sokféle anyagból készülhet: műanyag, üvegszálas műanyag, réz, rozsdamentes acél, horganyzott/zománcozott vagy műanyag bevonatos acél. Az anyag jelzi a különféle árkategóriákat is. Fontos a szilárdsági megfelelés és a korrózióval szembeni ellenállás, hiszen az anyag sokat érintkezik vízzel.

A tartályt körülveszi egy hőszigetelő anyag, amely meghatározza, hogy a víz milyen gyorsan hűl le, ennek alapján mondhatjuk, hogy mennyit fogyaszt a bojler. Ugyanis a víz felmelegítéséhez minden készülék ugyanannyi energiát fogyaszt el, a különbség a hő megtartásában rejlik. A szigetelésbeli különbség 2-3-szoros eltérést is mutathat.


Fontos a fűtőtest anyaga is: általánosan a rézköpenyű, elszigeteletlen csőfűtőtestet alkalmazzák.


A hőmérséklet-szabályozó feladata, hogy megfelelő szinten tartsa a benne lévő víz hőmérsékletét. Ennek a meghibásodásakor lép akcióba a és hőmérséklet-korlátozó, ami megakadályozza a víz túlmelegedését. igen fontos szerepet tölt be a bojler működésében. Ezek a villanybojler alapvető biztonsági tartozékai, helyes működésükre fokozottan figyeljen.

A biztonsági szelep a keletkezett többlet víztérfogat elcsöpögéséért, illetve a túlforralás esetén a túlnyomás elszökéséért felel.

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő 06 20 398 7569

 

Hajdu villanybojler felszerelés csere árak

 

Hajdu villanybojlerek