Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
nyomáscsökkentő villanybojlerhez

Nyomáscsökkentő villanybojlerhez – valóban szükség van rá?

Bojler nyomáscsökkentő villanybojlerhez


Régi a bojler és csöpögni kezdett? Esetleg vízkövesnek gondolja a berendezést? Gyanúsan magas az áramszámla? Itt az ideje, hogy szemügyre vegye bojlerét egy szakember! Hívjon bennünket bátran, akár most: 06 20 398 7569

caleffi nyomascsokkento bojlerSokan nem foglalkoznak a bojlerrel – hiszen miért is tennék? A bojler egy olyan háztartási eszköz, amely minden család otthonában megtalálható. Egy háztartásban minimum két bojlert szoktunk számolni: egy a fürdőszobában és egy a konyhában, de természetesen ettől több bojler is lehetséges.

A lakosok általában nem törődnek azzal, sőt, eszükbe sem jut, hogy milyen régi a bojler, vajon jól működik-e, hiszen ha van meleg víz, akkor mi baj lehetne. Pedig a bojler még akkor is tud meglepetéseket okozni, ha a laikus ember szerint problémamentesen működik. Ezért fontos bizonyos időnként hívni egy szakembert, aki ellenőrzi a bojlert, és megtalálja azokat a hibákat is, amelyek kellőképpen elbújtak előlünk.

Fontos a bojler üzemeltetése, hiszen ettől függ az élettartam és még nagyobb károkat is okozhat, ha nem a megfelelő módon kötik be. Egy bojler 3-4 bar nyomáson működik, de ha ettől nagyobb a nyomás, akkor azt nem bírja el, és nagyon hamar tönkremegy, vagy akár olyan komoly problémákat is okozhat, mint egy csőtörés. A bojler nyomáscsökkentő ebben a problémában segíthet, illetve ezt a problémát előzheti meg. Ezért ajánlják a szakemberek a nyomáscsökkentő villanybojlerhez alkalmazását.

A bojlernek akkor is túl nagy lehet a nyomása, ha a hálózatban ingadozik a nyomás, sőt, a vízütés is komoly problémákhoz vezethet, amelyet általában a laikusok nem is sejtenek. Amikor hirtelen megnövekedik a nyomás, az képes áramkimaradást okozni, ami a különféle bekapcsolt és működő elektronikai eszközökre is káros hatással lehet. A nyomáscsökkentő villanybojlerhez használata azért is ajánlott, mert ezzel megelőzhetjük, hogy például egy ilyen esetben a mosógépben – vagy más elektronikai eszközben – károk keletkezzenek.

Bojler nyomáscsökkentő Hajdu villanybojlerhez

A nyomáscsökkentő villanybojlerhez akkor is ajánlott, amikor például régebbi hálózati vezetékeket vagyunk kénytelenek használni, ugyanis, ha ezeket használjuk és bekövetkezik a nagyobb nyomás, akkor képesek akár el is törni a csövek, amely nem csak a mi otthonunkban, hanem még az utcai hálózatokban is problémát, teljes csőtörést jelenthet. Érdemes tehát ennek az elkerülése érdekében egyrészt modernebb csövekre cserélni a régieket, vagy ha most kötik be a csöveket, akkor új csöveket beszerezni, illetve egy nyomáscsökkentő villanybojlerhez eszközt is felszerelni.

A nyomáscsökkentő villanybojlerhez mindenképpen egy előnyös megoldás, hiszen képes megelőzni a megemelkedett nyomás okozta problémákat.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Villanybojler nyomáscsökkentő cseréje Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569