Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Olcsó Hajdu villanybojler Budapest
Olcsó Hajdu Aquastic villanybojler felszereléssel

Olcsó villanybojler fürdőszobák felújításához

Olcsó hazai villanybojler felszerelése 


Ha a lakásfelújítás témája kerül szóba, akkor legtöbben a nyílászárók és a fűtési rendszer korszerűsítésére, a burkolatok cseréjére, továbbá a festésre gondolnak. Mindezek természetesen elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat otthonunkban, de nem mehetünk el a fürdőszoba mellett sem. Nyáron a gyakori felfrissülés érdekében, télen pedig egy-egy forró fürdő apropóján hosszú ideig tartózkodunk e helyiségben, korántsem mindegy tehát, mennyire kényelmes és komfortos annak kialakítása.

80 literes Hajdu bojler felszerelés kedvező áron Budapest Olcsó villanybojler csere

Gyakran felmerülő probléma a bojler cseréje, hiszen a területen számos típus és márka megtalálható a szaküzletek kínálatában. Melyik mellett érdemes letenni a voksot?

Létezik olcsó villanybojler, mely ugyanakkor megbízható minőségben szolgálja mindennapjaink meleg víz ellátását? A válasz egyértelműen igen, mégpedig a mindannyiunk által jól ismert Hajdú villanybojler személyében.

Ez az olcsó villanybojler mérettől függően lehetővé teszi, hogy mindig legyen elegendő forró víz a család számára, s ráadásul energiatakarékos üzemeléssel szolgálja ezt az igényt. Érdemes mellette letenni a voksot, hiszen már számtalanszor bebizonyította a Hajdú, hogy nem csak olcsó villanybojler kínálattal áll rendelkezésre, de teszi ezt ráadásul úgy, hogy közben egyszerű kezelhetőséget, tetszés szerinti hőfokszabályozást és időtálló minőséget is kínál.

Ne feledje, az olcsó villanybojler nem feltétlenül rosszabb, csak tudni kell, melyik márka megbízható a területen! A beszereléshez válassza profik segítségét!

A folyamatos melegvíz biztosítása végett muszáj megbízható bojlerekre támaszkodnunk az év minden napján. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy állandóan a bojler működése miatt keljen aggódnunk. Bár minden használati tárgy egy idő után elhasználódik és javításra, karbantartásra szorul, nem mindegy hogy biztosított hozzá a megfelelő alkatrészt illetve a biztos szerviz háttér.

Ezért már a bojler választásnál érdemes tájékozódni az olcsó árak mellet a megfelelő alkatrész és szakszervíz szolgáltatások után is. A Hazai gyártású Hajdu villanybojlerek minden követelménynek megfelelnek és széles típus választékot biztosítanak az olcsó ár kategóriától a modern energiatakarékos SMART forróvíztárolókig.

Bojler csere ára

Csöpög a bojler, sípoló hangot ad ki? Vízköves a bojler, esetleg már nem is melegíti a vizet? Túl nagy az áramszámla és nem tudja mi okozza ezt? Nézesse meg bojlerét szakemberrel, hiszen lehetséges hogy meg tudjuk menteni a bojlerét, ha mégsem, akkor pedig egy új cseréjét ajánljuk megfizethető áron.

Hívjon bennünket most és kérjen megfelelő szakmai segítséget tőlünk: 06 20 398 7569

csöpög a bojler bojler csereBojler csere elkerülése

A legtöbben már csak akkor hívnak szakembert a bojlerhez, amikor az már nem képes a vizet felmelegíteni, csöpög folyik a bojler alja, tehát amikor már akkora a baj, hogy szinte biztos, hogy cserélni kell majd a bojlert.

Sokan azért nem hívják előbb a mestert, mert attól félnek, hogy a megelőző karbantartás nem lesz olcsó, igy inkább megvárják a bojler teljes tönkremenetelét.

Pedig sokszor költséghatékonyabb, ha inkább karban van tartva, a kisebb problémák el vannak hárítva, így nincs szükség a nagyobb terhet jelentő bojler cserére. De nézzük, hogy mit is tehetünk ez ügyben.

Ha a bojler csere magas értékét szeretné elkerülni, akkor elsősorban érdemes megismerkednie a bojlerel és a lehetséges problémáival. A karbantartás lehetőségeivel, és ha ezeket betartja, akkor egyrészt csökkentheti az áramszámlát, másrészt sokkal hosszabb élettartamúvá teheti a bojlerét.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Önnek soha nem kell majd egy bojler cserét beiktatnia – de akár még ez is megeshet – hanem hogy sokkal tovább tud a megfelelő módon működni egy villanybojler.

Bojler csere bojler bekötés Budapest

Fontos, hogy a bojler bekötését egy szakember végezze el, hogy az ellenőrizzen minden beállítást, a csövektől kezdve egészen a bojler hőmérséklet beállításáig.

Azért is előnyös ez, mert a bojlerszerelő el tudja mesélni érthetően a működést, és fel tudja hívni a lehetséges problémákra a figyelmet, amely már egy nagy segítség, ha a bojler élettartamáról van szó.

Ha teljesen megfelelően működik a bojler akkor annyi a teendő, hogy 2 évente kihívjon egy mestert, aki a vízkövet eltávolítja és cseréli az elhasználódott anódot.

bojler vizkőtelenítés ár Budapest. bojler csereEzzel a vízkőtelenítéssel hosszabb élettartamot biztosít, hiszen a felgyülemlett vízkő miatt már lassabban melegszik fel a víz, tehát hosszabb ideig fűt a bojler, több áramot fogyaszt, ami meglátszik a számlán is.

Másrészt a vízkő gyorsan képes tönkretenni a bojler fűtőszálat, amelyek cseréje már egy nagyobb költségkiadásnak számít. A nyomáscsökkentő is odafigyelést igényel és a hőfokszabályzó, hőfokmérő is, hiszen ha ezek nem jó eredményeket mutatnak, akkor akár nagyobb problémákat is okozhat a bojler.

Sok esetben jobban megéri bizonyos időszakonként kihívni egy szerelőt, aki tüzetesen átnézi a bojlert, és kis összeget fizettet ki velünk a javításért, minthogy addig várjunk, amíg már nagy a baj és csak bojler cserével lehet azt megoldani.

Ebben az esetben ugyanis a bojler csere ár biztosan magasabb lesz, mint az évek alatti karbantartás. Ha mégis bojler cserére van szüksége, akkor válasszon bennünket, hiszen precíz, pontos és becsületes munkát végzünk, megfizethető áron.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu bojler csere ára Budapest

Olcsó Hajdu Aq 120 erp villanybojler bekötése BudapestKedvező árú Hazai gyártású Hajdu Aquastic villanybojler

Az ár érték arányában nagyon kedvező áru Hajdu Aquastic forróvíztárolót több víz térfogattal gyártják, ahol mindenki megtalálja a saját igényeihez a megfelelő tartály méretet. A kedvező árú, Hajdu Aquastic villanybojlerek az alábbi méretekben kerülnek forgalomba.

Hajdu Aquastic Aq 50 ErP. Hajdu Aquastic Aq80 ErP, Hajdu Aquastic Aq100 ErP, Hajdu Aquastic Aq 120 ErP, Hajdu Aquastic Aq150 ErP, Hajdu Aquastic Aq200 ErP

Ezek az olcsó villanybojlerek kivétel nélkül 2 év teljeskörű garanciával rendelkeznek, ami plusz 3 és tartály garanciával kiegészíthető abban az esetben, ha a 24 – 26 hónap közt a Hajdu szakszerviz szakemberei elvégzik a bojler anód ellenőrzését illet szükség esetén cseréjét.

Viszont azt tudni kell, hogy a plusz garancia nem automatikus, és fizető szolgáltatás.

Rendelje meg nálunk régi villanybojlere komplett cseréjét. Kedvező áron biztosítjuk a bojler házhozszállítását felszerelését beüzemelését, és még a régi leszerelt bojlert is elszállítjuk, hogy önnek semmire se legyen gondja.

Kedvező bojler csere áraink hétvégén sem emelkednek, azaz ugyan azon az áron, felár nélkül cseréljük az összes lyukas csöpögő villanybojlert, Budapest területén.

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Olcsó villanybojler házhozszállítva felszereléssel bekötéssel Budabest kerületeiben 

Olcsó bojler szerelés Budapest

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő