Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Villanybojler bekötése

Villanybojler bekötése

  • Blog - hírek

Ne spóroljunk a villanybojler bekötésén


Új bojlert vásárolt? Esetleg a régit kellett valami miatt leszerelni és nem tudja hogy hogyan is állítsa vissza? Attól fél, hogy valamit elront a bojleren a felszerelés közben?
Hívjon inkább szakembert a villanybojler felszereléshez! +36 20 398 7569
Már szombaton és vasárnap is dolgozunk, hívjon ha bekötésre, hibaelhárításra, alkatrész cserére, vagy tisztításra van szüksége – mi a hét minden napján a rendelkezésére állunk!

 A villanybojler biztosítja a meleg vizet, tehát a háztartás alapvető berendezései közé tartozik a megfelelő villanybojler. A villanybojler bekötése azonban nem egyszerű feladat és a megfelelő szakértelem hiányában nem is ajánlott elvégezni. Ezért fontos, hogy Ön ismerjen olyan szakembert, aki képes kiválóan és problémamentesen felszerelni a bojlert. 

A villanybojler beszerelése szaktudást, speciális eszközöket és tapasztalatot igényel

Ennek oka, hogy a villanybojler árammal működik, tehát egyáltalában nem mindegy, hogy ki végzi el a bekötési és beüzemelési feladatokat. A másik fontos oka annak, hogy szükséges a szakembert, mivel a villanybojler nem egy kis eszköz, tehát fontos, hogy a megfelelő eszközökkel is rendelkezzen a munkás. A villanybojler bekötése tapasztalatot igényel, hiszen ha rosszul kötik be a bojlert, az számos más problémát idézhet elő a későbbiekben.

A nem megfelelően bekötött új villanybojler garancia vesztéssel járhat. Mivel a bojler rengeteg vizet tartalmaz, és a villanybojler vízoldali bekötése nem a megfelelő módon történt, akkor az képes az egész házat elárasztani vízzel, sőt, ha lakótömbben lakik, akkor a víz az alsó szintre is lejuthat. Ha azzal szeretett volna spórolni, hogy maga köti be a bojlert, esetleg ismerőse olcsóbban megcsinálja, ám nem végez megfelelő munkát, akkor Önnek sokkal többet kell majd fizetnie egy ilyen baleset után, mintha kifizette volna a szakembert, aki tökéletesen és hibamentesen szerelte volna be a bojlert.

Fontos, hogy a villanybojler bekötése a megfelelő szakemberre legyen bízva, hiszen ezzel sokkal több időt, energiát és pénzt takaríthat meg hosszú távra, mintha valaki nem a megfelelő módon végezné el a munkát. A gondosan beszerelt bojler rengeteg problémától megóvja és nem kell attól tartania, hogy hirtelen meleg víz hiányában marad, vagy hogy elkezd egyik napról a másikra csöpögni a bojler, vagy hogy elárasztja a víz a házat. A bojler megfelelő bekötésével tehát hosszú távon pénzt spórolhat meg.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.