Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Villanybojler bekötése felszerelése beüzemelése Budapest
Bojler bekötése beüzemelése Budapest

Villanybojler bekötése

Ne spóroljunk a villanybojler bekötésén


Új bojlert vásárolt? Esetleg a régit kellett valami miatt leszerelni és nem tudja hogy hogyan is állítsa vissza? Attól fél, hogy valamit elront a bojleren a felszerelés közben?
Hívjon inkább szakembert a villanybojler felszereléshez! +36 20 398 7569
Már szombaton és vasárnap is dolgozunk, hívjon ha bekötésre, hibaelhárításra, alkatrész cserére, vagy tisztításra van szüksége – mi a hét minden napján a rendelkezésére állunk!

 A villanybojler biztosítja a meleg vizet, tehát a háztartás alapvető berendezései közé tartozik a megfelelő villanybojler. A villanybojler bekötése azonban nem egyszerű feladat és a megfelelő szakértelem hiányában nem is ajánlott elvégezni. Ezért fontos, hogy Ön ismerjen olyan szakembert, aki képes kiválóan és problémamentesen felszerelni a bojlert. 

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

A villanybojler beszerelése szaktudást, speciális eszközöket és tapasztalatot igényel

Ennek oka, hogy a villanybojler árammal működik, tehát egyáltalában nem mindegy, hogy ki végzi el a bekötési és beüzemelési feladatokat. A másik fontos oka annak, hogy szükséges a szakembert, mivel a villanybojler nem egy kis eszköz, tehát fontos, hogy a megfelelő eszközökkel is rendelkezzen a munkás. A villanybojler bekötése tapasztalatot igényel, hiszen ha rosszul kötik be a bojlert, az számos más problémát idézhet elő a későbbiekben.

villanybojler bekoteseA nem megfelelően bekötött új villanybojler garancia vesztéssel járhat. Mivel a bojler rengeteg vizet tartalmaz, és a villanybojler vízoldali bekötése nem a megfelelő módon történt, akkor az képes az egész házat elárasztani vízzel, sőt, ha lakótömbben lakik, akkor a víz az alsó szintre is lejuthat.

Ha azzal szeretett volna spórolni, hogy maga köti be a bojlert, esetleg ismerőse olcsóbban megcsinálja, ám nem végez megfelelő munkát, akkor Önnek sokkal többet kell majd fizetnie egy ilyen baleset után, mintha kifizette volna a szakembert, aki tökéletesen és hibamentesen szerelte volna be a bojlert.

Fontos, hogy a villanybojler bekötése a megfelelő szakemberre legyen bízva, hiszen ezzel sokkal több időt, energiát és pénzt takaríthat meg hosszú távra, mintha valaki nem a megfelelő módon végezné el a munkát.

A gondosan beszerelt bojler rengeteg problémától megóvja és nem kell attól tartania, hogy hirtelen meleg víz hiányában marad, vagy hogy elkezd egyik napról a másikra csöpögni a bojler, vagy hogy elárasztja a víz a házat. A bojler megfelelő bekötésével tehát hosszú távon pénzt spórolhat meg.

Hajdu Z 120 villanybojler bekötéseHajdu villanybojler bekötése Budapest

Keresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelőt a hét minden napján. Családi vállalkozásunk a hét minden napján vállalja a Hajdu villanybojlerek bekötését felszerelését Budapest összes kerületében.

Évente több mint 700 villanybojler felszerelését és bekötését végezzük és több mint 800 Hajdu villanybojler javításában veszünk részt.

Ezért ha tapasztalt bojler szerelő szakemberre szeretné bizni új vagy régi Hajdu villanybojlere bekötését Hívjon akár most az alábbi telefonszámon.

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Hajdu villanybojler bekötése a hét minden napján