Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
villanybojler gáz helyett

Villanybojler gáz helyett – érdemes átgondolni a cserét

Villanybojler gáz bojler helyett 

Magyarországon egyre rosszabb állapotban vannak a kémények, amelyeket igazolnak a kéményseprők és a gáz vízmelegítőkkel és kazánokkal foglalkozó szakemberek. Ennek oka, hogy a kémények régiek, nem lettek a megfelelően tisztítva az évek során, így eléggé veszélyessé is váltak. A fűtési szezon előtt mindig felhívják az emberek figyelmét arra, hogy az első melegítés előtt ellenőriztessék a kéményeiket, de sokan még ekkor sem teszik meg ezeket a biztonság érdekében nélkülözhetetlen lépéseket.

A villanybojler gáz helyett megoldást jelenthet erre a problémára. Sokan azt gondolják, hogy a kéménynek csak a fűtésnél van funkciója, de mivel a gázt nem csak a fűtéshez tudjuk használni, hanem a vízmelegítéshez is, így egész évben, az év minden napján fontos, hogy a gázmelegítő használata biztonságos lehessen. Sok szakember ajánlja egyébként a villanybojler beszereltetését gáz helyett, hiszen a kémények rossz állapota, vagy a gázmelegítők különféle meghibásodásai igazán veszélyesek lehetnek.

A probléma egyébként általában az, hogy ha még tudják is az emberek, hogy rossz állapotban van a kémény, vagy hogy már régen lett megnézetve, nem nagyon törődnek vele, mert egyrészt azt gondolják, hogy a baj mindig csak mással történhet meg, másrészt pedig az jár a fejükben, hogy talán az idén sem lesz semmi gond, ha tavaly sem volt. Óvatosnak és elővigyázatosnak kell inkább lenni, és tenni azért valamit, hogy a baj tényleg ne következhessen be, ezt pedig csak úgy lehet, ha átnézeti a kéményt és a gázmelegítőt, vagy ha villanybojlert szereltet be gáz helyett.

gaz vizmelegito csereje villanybojlerreHajdu villanybojler gáz helyett

A villanybojler gáz helyett sokszor praktikusabb és biztonságosabb megoldás is. A villanybojler esetében nem kell semmiféle mérgezéstől vagy a levegőbe visszajutott káros anyagoktól tartanunk, nem kell a gázszivárgást figyelni stb., hiszen a villanybojler egyszerűen az áram felhasználásával képes melegíteni a vizet.

Természetesen fontos arra odafigyelni, hogy a bojler mindig be legyen kapcsolva, hogy újramelegíthesse a vizet, hogy mindig legyen számunkra meleg víz, de szerencsére a ki-bekapcsolás mindig csak egy gombnyomás. Sokan azért is kedvelik jobban a villanybojlereket, mert ezek beszereltetésével és használatával eltűnik az a félelmetes hang, amit a gáz vízmelegítő a bekacsoláskor és melegítéskor adott – amikor fellobbant az őrláng.

Avillanybojler gáz helyett sok esetben praktikusabb megoldás lehet, ha a kémény ellenőriztetésekor az derül ki, hogy veszélyes a gázmelegítő használata, akkor azt gondolja át, hogy melyik éri meg jobban: a kéményt javíttatni és vállalni a kockázatot, hogy az egy idő után megint elromlik, esetleg a gáz vízmelegítővel lesz valami probléma, vagy inkább lecseréli a gázt villanybojlerre. Mi a második lehetőség mellett döntenénk.

Hívjon, és kérjen szakmai segítséget!

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569