Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Villanybojler javítás, felújítás kedvező áron
Hajdu villanybojler javítás kedvező áron

Villanybojler javítás árak Budapest

Villanybojler javítás szükséges Budapesti otthonában? Napok óta akadozik a meleg víz szolgáltatás? Csöpög folyik ráz a régi bojlere? Gyors megoldásra van szüksége? Hívja Nyári Tibor bojler szerelőt akár szombat vasárnap is!

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy nem érdemes húzni halasztani a meghibásodott villanybojlerek javítását, karbantartását.

Ha sokáig húzzuk, halasztjuk akár a bojlerünk is rámehet. Mint minden használati tárgyat időnként karban kell tartani annak az érdekében, hogy ne menjen tönkre idő előtt.

bojler javitás szerelés BudapestHajdu villanybojler javítás árak

Minden villanybojler javítás más és más feladatokat igényelnek.

Ezért a villanybojler javítás árak is eltérőek lehetnek.

Laikus felhasználóként sokan nem sejtik, hogy sok szerelő csak ideiglenesen orvosolják a felmerült problémát.

Azaz nem megjavítja Hajdu villanybojlerét, hanem csak ideiglenesen elhárítja a problémát.

Ilyenkor a villanybojlere elindul, újra melegíti a vizet. Ön természetesen örül, hogy ismét lesz melegvíze ezért örömmel kifizeti a villanybojler javítás árát. Csak azt nem sejti, hogy pár nap vagy hét múlva újra leállhat villanybojlere.

Mivel a bojler hibák 90% -át a bojler vízterében zajló folyamatok okozzák, figyeljen oda hogy a javítás alkalmával mindenkép legyen megbontva a villanybojler zárófedele, legyen leengedve a víz és legyen eltávolítva a bojler belsejében felgyülemlett vízkő.

Miért mondjuk ezt

A leggyakoribb bojler hiba, hogy nem fűt, nem melegíti a villanybojler a vizet. Az a tapasztalatunk hogy sokan úgy „javítják” ilyenkor a meghibásodott vízkővel teli vízmelegítőt, hogy a leoldódott bojler hőkorlátozót egyszerűen, csak visszakapcsolják. Amivel valóban, de csak ideiglenesen megoldódik a fenn álló probléma.

Mert ilyenkor a nagy mennyiségű vízkő miatt melegszik túl a villanybojler hőérzékelője. Tehát biztonsági okokból állítja le a bojler fűtését azaz „reteszel” Miután lehűl az érzékelő, egy mozdulattal vissza lehet kapcsolni, azaz újra lehet indítani a bojler fűtését.

Pár nap multán aztán jön a feketeleves „ megint nincs meleg víz, nem fűt a bojler” hiába fizettük ki a villanybojler javítás árát, nem jutottunk előrébb újra hibás a bojler.

Hiába hívjuk a hanyag, rosszul kiválasztott, bojler szerelőnket széttárja a kezét és közli velünk, hogy ő működő képesen hagyta ott a villanybojlert.

És sajnos garanciálisan nem tudja újra megjavítani a vízmelegítőnket, csak újabb kiszállás és munkadíj fejében.

Megjegyzem nem túl etikus ez a hozzáállás. Ezért fontos, hogy már elsőre jól válasszuk szerelőt a bojlerünk javításához, karbantartásához.

Vízköves bojler Budapesti lakásban

Mi ugyanis nem csak megjavítjuk Hajdu villanybojlerét hanem teljesen felújítjuk, azaz a bojler vízterében lévő fűtőszálat, magnézium védőanódot, és az összes tömítést kicseréljük, a bojler vízkőtelenítése mellet. Így biztos lehet benne, hogy sokáig nem lesz gondja villanybojlerével.

Természetesen a helyszínre érkező műhely autónk a Hajdú villanybojlerek javítása során felmerülő problémák megoldásához szükséges összes alkatrészt tartalmazza.

Így minket nem érhet meglepetés, nálunk mindig van minden. Sőt ha kiderül a villanybojlerről, hogy ki van lyukadva, a legtöbb esetben még aznap a bojler cserét is el tudjuk végezni.

Villanybojler javítás, felújítás árak

Hajdu 80 literes bojler

Hajdu 50 - 80 - 120 literes:
25.000.-Ft

Hajdu 120 literes bojler

Hajdu 150 - 200 literes
27.000.-Ft

Egyéb hibás alkatrészek cseréje esetén csak az alkatrészek árat számoljuk fel!

Alkatrész árak

  • Bojler biztonsági szelep cseréje MMG - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Nyomáscsökkentő szelep cseréje - Alkatrész ár: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső cseréje 2db -  Alkatrész ár: 6.000.-Ft
  • Hőfokszabályzó vagy hőkorlátozó cseréje/ db - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Belső villany vezeték cseréje - Alkatrész ár: 600.-Ft
  • Alaplap cseréje - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Sarokszelep cseréje - Alkatrész ár: 3.000.-Ft
  • Horganyzott vagy réz idom cseréje/db - Alkatrész ár: 750.-Ft
  • Meleg víz merülőcső csere, alaplap szétszedése víz leeresztése nélkül - Alkatrész ár: 4.500.-Ft
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft
Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569

Keresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő szerviz szolgáltatásait a hét minden napján. 50 - 80 - 120 literes bojler problémák, hibák helyreállítása, kijavítása akár szombat vasárnap is alkatrész beszerzéssel együtt.

Bojler karbantartás komplett alkatrész cserével. Mennyjen biztosra, villanybojler javítás, felújítás elsőre, kedvező áron probléma mentesen.