Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

Villanybojler meghibásodás: Ne fizessen rá!

Villanybojler meghibásodása esetén mit tegyünk


A villanybojlereknek számos olyan alkatrésze, részeleme van, mely meghibásodhat. Egyes hibák mellett a bojler ideig-óráig még képes veszélytelenül tovább üzemelni, míg más hibák azonnali teljes leállást okoznak, megint más meghibásodások mellett pedig ugyan működőképes marad a bojler, használata azonban balesetveszélyes is lehet.


Ne sajnáljuk rá a pénzt!


Amikor bojlerünk működésében bármilyen rendellenességet, furcsaságot tapasztalunk, mielőbb forduljunk szakemberhez. Amennyiben ezt anyagi megfontolásokból nem tesszük meg, jobbik esetben csak egy újabb bojler vásárlása lesz esedékes hamarosan, rosszabb esetben azonban meg is sérülhetünk.
Gondoljuk át, hogy milyen árat vagyunk hajlandóak fizetni hosszútávon azért a kis spórolásért, amit egy hiba meg nem javíttatása jelent.

Hajdu villanybojler meghibásodás Hajdu villanybojler vízkőtelenítése

Mindig megbízható szakemberhez forduljunk!


Egy meghibásodott villanybojler sokszor hosszú távon is okozhat problémákat, ezért minden esetben megbízható, tapasztalt szakemberhez forduljunk. Ezzel magunknak és a pénztárcánknak is szívességet tehetünk, hiszen egy működési hiba gyökerének feltárása során a szakember képes megállapítani, hogy milyen állapotban van villanybojlerünk. Egy felújított Hajdu villanybojler például akár 20-25 évig is képes hiba nélkül üzemelni, ez azonban nem minden típusról mondható el.
Egy jó villanybojler szerelő szakember észleli az egyéb problémákat, illetve képes megmondani, hogy érdemes-e valóban a javításba ölnünk a pénzünket, továbbá amennyiben új bojler vásárlására kerül a sor, segít az igényeinknek megfelelő villanybojler kiválasztásában.

Otthon a megelőzésben


Minden egyéb használati és háztartási eszközhöz hasonlóan a villanybojler is egy érzékeny szerkezet, melynek folyamatos figyelemre, karbantartásra van szüksége. A meghibásodások és a balesetek megelőzése érdekében fordítsunk inkább időt és figyelmet a megelőzésre. A rendszeres karbantartás és tisztítás lehetővé teszi az esetleges hibák előzetes észlelését, mielőtt még azok komolyabb gondot okozhatnának, ráadásul a rendszeres vízkőtlenítéssel számos ilyen jellegű probléma kialakulása teljes mértékben meg is előzhető.

Forduljon szakemberhez!


Soha ne vegyük félvállról a villanybojler meghibásodását vagy a működésében tapasztalt furcsa jelenségeket, legyen az a szokásoshoz képest túl gyorsan elfogyó meleg víz, a bojler csöpögése vagy éppen a biztonsági szelepből folyamatosan folyó víz, esetleg a bojler túlmelegedése. A probléma észlelését követően azonnal forduljunk szakemberhez, mielőtt a probléma komolyabbá válhatna!

Hajdu villanybojler meghibásodása esetén hívja szervizünket 06 20 398 75 69

Nyári Tibor villanybojler szerelő Budapest

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.