Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
villanybojler vagy gáz vízmelegítő

Villanybojler, vagy gáz vízmelegítő?

Villanybojlert, vagy gáz vízmelegítőt válasszunk?

A fenti kérdés sokszor jut el hozzánk, főleg azoktól, akik kicsit tanácstalanok a meleg víz előállításának mikéntjét illetően. Vannak helyzetek, amikor a kérdés az adottságok miatt már el is dőlt. Ahova be van vezetve a gáz, ott nyilván a gáz vízmelegítőre fog esni a választás, logikusan. Ám minden más esetben egyértelműen a villanybojler az optimális válasz. Miért is? Egyrészt a bojler nem igényel sem kéményt, sem egyéb energia feltételt (pl. gáz), kizárólag elektromos áramot, ami vélhetően mindenki otthonában adva van.

 Másrészt mind a beszerezhetősége, mind a felszerelhetősége roppant egyszerűen megoldható, és nem engedély köteles ezzel rengeteg erőt, időt tudunk megtakarítani. Harmadrészt pedig nagyon gazdaságos a villanybojler használata. Ez a megfelelő méret kiválasztása esetén nagyobb családok igényére is igaz, míg kisebb nyaralókba is kifogástalan döntés, hiszen a kisebb tartállyal ellátott készülékek a alacsonyabb szükségleteket is energiatakarékos módon tudják kielégíteni.

A villanybojler beépítéséhez nyilván megfelelő hely is szükséges, ám léteznek extrém megoldások is, ha a hely szűke, mint probléma jelentkezik. A villanybojler ugyanis felszerelhető akár a padlásra is, de egyes típusok a gardrób mélyén is jól megférnek, a megfelelő feltételek mellett, természetesen. Sokan azért rettegnek a bojlerektől, mert félnek, hogy épp az esti zuhanyzás kellős közepén fog elfogyni a várva várt meleg víz. Egy jól beállított és megfelelő nagyságú villanybojler esetében ilyen nem fordulhat elő!

villanybojler gaz helyettA vízmennyiség felmérése tehát lényeges opció, tudnunk kell, hogy családunk mennyi vizet használ el, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés. A konstrukcióját tekintve a villanybojler egyszerű, könnyen felépíthető készülék. Ez azt is jelenti, hogy az alkatrészek cseréje is könnyedén megoldható, valamint a karbantartása sem bonyolult, ami mondjuk a gázkazánok esetében nem mondható el.

A villanybojlerek árai egészen széles skálán mozognak az egyszerűbb pl. manuális hőfokszabályozóval ellátott darabokon át, egészen a bonyolultabb termosztáttal felszerelt, így nyilván drágább típusokig. Egy biztos, a választék széles körű, így mindenki megtalálhatja a magáénak való bojlert, és ezzel együtt a meleg vízforrást.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Villanybojler felszerelés bekötés Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569