Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler vízkőtelenítés árak Budapest

Villanybojler vízkőtelenítésének ára

Hajdú villanybojler vízkőtelenítés árak

Az, hogy a villanybojlerünk vízkőtelenítésének ára mennyire ró ránk súlyos tízezreket nagyban függ attól is, hogy milyen állapotban van a berendezésünk. Nyilván egy elhanyagolt, nem karbantartott készülék esetén komolyabb összeggel számolhatunk, míg egy odafigyeléssel ápolt bojler kevesebb rááldozással jár, már ami a pénztárcánk nyitogatását illeti. A probléma tulajdonképpen ott van, hogy sokan úgy vélik, hogyha megvan a bojler, akkor onnantól fogva nincs teendőjük.

 A szakember beszerelte úgy, ahogy kellett, innentől fogva csak a használat a lényeg, a többi nem számít. Igen ám, alapjában véve ez a gondolatmenet nem lenne hibás akkor, ha például nem Magyarországon élnénk, ahol köztudottan kemény a víz. Nem kicsit, nem elhanyagolhatóan, hanem nagyon. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vízkő, mint folyamatos ellenség kicsapódik a csempéinken, a poharainkon, a csaptelepeinken…

Hajdu bojler vizkoteleniteseVajon akkor miért lenne ez alól kivétel bojlerünk fűtőszála? Nyilvánvalóan semmiért. A kemény víz nem tesz különbséget a készülékek között, csak egyszerűen teszi a dolgát, s magnézium, kalcium tartalmát kicsapva vízkőt teremt.

Az átkos vízkő csak egyetlen dolgot csinál, megtelepszik a fűtőszálon, amely így idővel egyrészt nem tudja ellátni maximálisan a funkcióját, mind kevésbé melegít, mind kisebb teljesítményre képes, másrészt a túlmelegedés miatt lekapcsolhat a rendszer, s konkrétan leállhat a bojler működése.

A harmadik elem már tényleg csak hab a tortán, hiszen a megterhelt fűtőszállal üzemelő rendszer rengeteget fogyaszt, így jó, ha nem lepődünk meg az energiaszámlánk vaskosságán.

bojler vizkoteleniteseA bojler vízkőtelenítés ára tehát több szempont alapján adódik össze. Egy biztos, érdemes odafigyelnünk készülékünkre, akár lágyítani a vizet, akár tisztítani, pucolni rendszeresen a bojlert, mert a kemény víz egy pillanatig sem viccel, és folyamatos problémát fog okozni, egyébként nem csak a bojlerünk működésében.

Végül, azt se felejtsük el, hogy még mindig jobb a villlanybojlerünk vízkőtelenítésének árán gondolkodnunk, mint egy vadiúj bojler beszerzésén, így igenis elengedhetetlen, hogy időt, energiát szánjunk a fűtőszál megfelelő ápolására.

 

A vízkőtelenítés ára: 25.000 Ft, az alábbi bojlerek esetÉben:

Hajdu 80 literes bojler
  • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
  • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 50 E, Z 80 E, Z 120 E, 
  • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 30 EK , Z 80 EK , Z 120 EK, 
  • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 80 , Aq100 , Aq 120 
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft

A vízkőtelenítés ára: 27.000 Ft, az alábbi bojlerek esetében:

Hajdu 120 literes bojler
  • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
  • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 150 E, Z 200 E
  • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 150 EK, Z 200 EK
  • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 150 , Aq 200 
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft

Meghiúsult, helyszínen visszamondott vízkőtelenítés ill. kilyukadt javíthatatlan bojler esetén, mindösszesen 10.000.-Ft hiba megállapítási és kiszállási díjat számolunk fel, amit abban az esetben, ha nálunk rendeli meg a bojler cseréjét, összegét levonjuk a bojler csere árából

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler vízkőtelenítés ára  Budapesten