Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A Hajdu villanybojler karbantartását évente érdemes elvégezni

Azokban az esetekben, amikor bele fogunk egy építkezésbe, érdemes lehet minden esetben a tervezésre megfelelő mennyiségű időt és energiát fordítanunk. A forró vizes bojler pontos helyét már az alapok kiépítésekor meg kell határozni, hiszen ekkor kerülnek megtervezésre a vizes blokkok is. A bojlereket általában vagy a fürdőszobában, vagy pedig a mosókonyhában helyezik el, hiszen méretük miatt igen komoly helyet tudnak elfoglalni. A régebbi időkben ezek a bojlerek inkább gáz által kerültek működésre, manapság már elektromos árammal működőt is sokan alkalmaznak.

Gyakori kérdések bojler javítással és - vásárlással kapcsolatban

Összegyűjtöttük azokat a gyakori kérdéseket, amelyek a bojler vásárlásával, illetve javításával kapcsolatban felmerülnek a felhasználókban. A kisebb kellemetlenségeket akár magunk is orvosolhatjuk; mások esetében viszont ajánlott azonnal kihívni egy szakembert.

Gyakori alkatrészcserék a bojlerben

Ha a bojlerünk nem vagy nagyon lassan melegíti fel a vizet, vagy erősen zúg működés közben, lehetséges, hogy valamelyik alkatrész meghibásodott, és a cseréjére van szükség. Szükség lehet például a fűtőszál vagy az anódrúd cseréjére. Utóbbi a zománc- vagy más bevonattal ellátott bojlerek egyik alkatrésze. Mivel a bevonat szigeteli az acélt, nem lép fel rozsdásodás, amely tönkretehetné a tartály anyagát, és az akár ki is lyukadhatna. Azonban, ahol

Biztos olcsóbb lesz az olcsó villanybojler?

olcso bojler szigeteléseAz olcsó bojler vásárlása elött érdemes néhány dolognak utána nézni.

A bojlerek folyamatos működése nagyon fontos, még azokban az esetekben is, ha csak 1-2 ember használja.

Mivel a meleg vízre folyamatosan szükség van egy háztartásban, így mindig olyan készüléket kell vásárolnunk, amely ezt az igényünket hosszú távon biztosítja.

A hazai gyártású Hajdu Smart bojlerekre 24 hónap azaz 2 év teljeskörű garancia érvényesíthető, amit meg is hosszabbíthatunk plusz 5 év tartálygaranciával.

És az sem mindegy, hogy mennyi lesz a bojler fenntartási költsége.

Azt tudjuk, hogy minél olcsóbb bojlert választunk annál több lesz a fogyasztása és üzemben tartása, mivel vékonyabb hőszigeteléssel vannak ellátva.

Érdemes tehát ismert gyártótól vásárolnunk, hiszen ezekben az esetekben biztosan kapunk jó néhány hónap garanciát, valamint olyan lehetőség is van, hogy szakszervizbe vigyük a készüléket, amennyiben meghibásodik.

 

Bojler vízkőtlenítése Budapesten, Terézvárosban

Ha elektromos készülékeinket ugyanúgy használjuk, mint korábban, mégis azt tapasztaljuk, hogy megnövekedett a villanyszámlánk, nem árt tudnunk, hogy mindezért a villanybojler is felelős lehet. Ha a bojler többet fogyaszt, mint eddig, pedig nem használtuk többet, lehetséges, hogy vízköves a belseje. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a probléma elhárítását, hiszen ha nem teszünk ellene semmit, csak rosszabbodik a helyzet, és a