Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Olcsó energiatakarékos bojler

Biztos olcsó az olcsó bojler?

Biztos olcsóbb lesz az olcsó villanybojler?

olcso bojler szigeteléseAz olcsó bojler vásárlása elött érdemes néhány dolognak utána nézni.

A bojlerek folyamatos működése nagyon fontos, még azokban az esetekben is, ha csak 1-2 ember használja.

Mivel a meleg vízre folyamatosan szükség van egy háztartásban, így mindig olyan készüléket kell vásárolnunk, amely ezt az igényünket hosszú távon biztosítja.

A hazai gyártású Hajdu Smart bojlerekre 24 hónap azaz 2 év teljeskörű garancia érvényesíthető, amit meg is hosszabbíthatunk plusz 5 év tartálygaranciával.

És az sem mindegy, hogy mennyi lesz a bojler fenntartási költsége.

Azt tudjuk, hogy minél olcsóbb bojlert választunk annál több lesz a fogyasztása és üzemben tartása, mivel vékonyabb hőszigeteléssel vannak ellátva.

Érdemes tehát ismert gyártótól vásárolnunk, hiszen ezekben az esetekben biztosan kapunk jó néhány hónap garanciát, valamint olyan lehetőség is van, hogy szakszervizbe vigyük a készüléket, amennyiben meghibásodik.

 

Hívjon minket bizalommal
olcsó bojler szerelés: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Egy olcsó bojler külsőre ugyanúgy nézhet ki, mint egy jobb minőségű tartósabb forróvíz tároló. Ezért célszerű összehasonlítani a készülékhez járó garancia időt, és az energiacímkét, amin fel van tüntetve a készülék energiahatékonysága. Az olcsóbb bojlerek energiahatékonysága legtöbb esetben „D” besorolású, utána jönnek a „C” energia osztályúak, majd a „B” besorolásúak.

hajdu smart 80 energiacimkeAz energia címke az alábbi adatokat tartalmazza

• A gyártó nevét, védjegyét

• A készülék típusát

• Energiaosztályát: A,B,C,D,E, F, G

• Ha a termék rendelkezik ilyennel, európai ökocímke vagy magyar Környezetbarát Védjegyet

• Piktogramok emelik ki az adott teljesítményét, illetve tulajdonságát.

Kedvező árú SMART bojlerek

Hajdu SMART 50 literes bojler árak

✅ Hajdu SMART 80 literes bojler árak

✅ Hajdu SMART 120 literes bojler árak

 

Olcsó bojler gyakori hibái

Ha ezt nem szeretnénk megtenni, akkor is könnyebb dolgunk van egy ismert márka esetében, hiszen ha házhoz hívunk egy szerelőt, sokkal könnyebben tud hozzá alkatrészt is szerezni. Sajnos a vízkő negatív hatásai miatt sokszor szükség van arra, hogy egy komplett részt cseréljünk a készülékben, hiszen akkora méretű a probléma, hogy azt csakis alkatrész cserével tudjuk megoldani.

Arról már nem is beszélve, hogy minden valamire való villanybojler szerelő az általa beépített gyári alkatrészekre szokott adni néhány hónap garanciát, tehát hiába kerül mondjuk sokba az alkatrész csere, nyugodtan élhetünk garanciális jogunkkal, amennyiben ez szükséges lehet.

Ezen felül ha mégis úgy döntünk, hogy nem ismert gyártó által gyártott készüléket választunk, számolnunk kell azzal, hogy nem kapunk hozzá néhány év múlva alkatrészt, valamint nem is lesz olyan hosszú életű az olcsóbb készülék, mint márkásabb társa.

Mivel gyengébb minőségű alkatrészekből kerül felépítésre, így sokkal kevesebb ideig bírják a folyamatos használatot, mint drágább társaik. Minden vásárlás esetén mérlegeljünk, hiszen hosszabb távon érdemes ezeket a készülékeket használni, hiszen befektetésünk csakis így térülhet meg.

Átmeneti megoldásokra természetesen sokszor szükség lehet, de az ezekhez tartozó kiadásokat érdemes minden esetben minimalizálni annak érdekében, hogy rövid távon tudjunk megfelelő készüléket vásárolni.

Így biztosak lehetünk a kifogástalan minőségű működésben anélkül, hogy hetente kellene bojler szerelőt hívnunk akár nagyobb összegekért is, az idegeskedésről már nem is beszélve.

Válasszon jó minőségű, megbízható, hazai villanybojlert, mi felszereljük és karbantartjuk 06 20 942 0586

bojler csere felszerelés