Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler hiba bojler hőkorlátozó

Bojler hibák feltárása

Hőkorlátozó-csere, bojler hibák feltárása Budapesten

A hőkorlátozó a bojler egyik fontos alkatrésze, így, ha valamilyen probléma adódik a bojlerrel, elfordulhat, hogy hőkorlátozó-cserére van szükség. Ha szakembert keres Budapesten a bojlerhibák feltárására, hívjon minket bizalommal, hiszen mi garanciát vállalunk a munkánkra!

A hőkorlátozó a bojler egyik biztonsági eleme, amely a hőfokszabályozó elektronika meghibásodása esetén lép működésbe. A szerkezet a túlfűtést akadályozza meg azzal, hogy 110 fok elérésekor lekapcsol. Ha hőkorlátozó-cserére van szükség, és ön egyáltalán nem jártas az elektronikában, mindenképp hívjon víz-gáz-szerelőt, mielőtt még komolyabb probléma lépne fel.

Hajdu villanybojler hőkorlátozó hibaA karbantartás hiánya komoly hibákhoz vezethet

Hőkorlátozó-cserére akkor is szükség lehet, ha a bojlert nem tartották karban rendszeresen. Ha két-három évente nem cseréljük le az aktív magnéziumanódot, amely a korrózió ellen védi a berendezést, előfordulhat, hogy az alaplap kilyukad, és a hőfokkorlátozóba folyó, szivárgó víz zárlatot okoz.

Ha az áram visszakapcsolása után a bojler ismét lecsapja a biztosítékot, ne próbálkozzunk tovább a beindításával, mert az balesetveszélyes lehet; bízzuk a javítást szakemberre.

Ha zárlat nem keletkezett, mindössze a hőkorlátozó lekapcsolta a bojlert, a víz kihűlése után az újra visszakapcsolható az alkatrész oldalán lévő fekete fülek lenyomásával. Ez azonban nem jelent végleges megoldást, hiszen a hőkorlátozó működésbe lépése mindenképp valamilyen hibát jelez.

vizmelegito szereloHívjon budapesti villanybojler szerelő szakembert!

A bojlerhibák feltárásában egy víz-gáz-szerelő szakember segíthet – ha ön Budapesten él, válasszon a kerületében tevékenykedő szerelőt, hiszen az hamarabb kiér a helyszínre, így gyorsabban megtalálja és kijavítja a hibát, és akár néhány órán belül ismét használatba veheti a bojlert.

Ha hőkorlátozó-cseréhez, egyéb alkatrészek pótlásához vagy bármilyen más szerelési munkálathoz keres vízszerelőt, hívjon minket bátran! Nagy rutinnal végezzük a Hajdu villanybojlerek karbantartását, vízkőtelenítését.Tapasztalt szakembereink hamar kiérnek a helyszínre, és garanciát vállalnak munkájukra.

Meghibásodott Hajdu villanybojler hibáinak feltárása Budapest 06-20-398-7569