Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

Bojler szerelés Budapest XVIII.-Lőrincen

Hajdu villanybojler szerelő XVIIII.-kerület területénMagnézium anód cseréje és bojlerszerelés a XVIII. kerületben

Amennyiben azt tapasztalja, hogy Hajdu vagy más típusú villanybojlere már nem működik olyan hatékonyan, mint régebben – nem melegíti fel a vizet vagy csak nagyon lassan; erősen zúg; jelentősen megnöveli a villanyszámlát – lehetséges, hogy valamelyik alkatrésze elöregedett, és cserére szorul.

A leggyakoribb bojlerjavítási műveletek közé tartozik a magnéziumanód, a fűtőszál, a hőkorlátozó vagy a biztonsági szelep cseréje – ezek mindegyikét vállalom a XVIII. kerületben, gyors kiszállással és garanciával.

Gyakran előfordul, hogy az anódrúd cseréjére van szükség. Ez az alkatrész a zománc- vagy más bevonattal ellátott bojlerek egyik fontos összetevője. A bevonat feladata, hogy szigetelje az acélt, és megakadályozza annak rozsdásodását, így az nem lyukad ki, és nem megy tönkre.

Magnézium védő anód villanybojlerek üzemelttetéséhezAz anódrúd feladata

Az anódrúdra ott van szükség, ahol nincs ilyen bevonat: ugyanis a magnéziumanód korrodál működés közben, így maga a tartály nem rozsdásodik, élettartama nő. A tévhittel ellentétben a magnéziumanód használatának nincsenek kockázatai: nem fokozza a vízkövesedést.

Azonban, a teljesen berozsdásodott anódrúd már nem tudja ellátni a funkcióját, így annak cseréjére van szükség, hogy a bojler a továbbiakban is tökéletesen működhessen. Mindenféle villanybojler-javítási munkálatot, így anódcserét is vállalok Lőrincen. A művelet során először áramtalanítom a bojlert, elzárom a csapot, leengedem a vizet, leszerelem az elektromos alkatrészeket a bojler aljáról, majd leemelem a készülék vízterét lezáró fedelet. Ha a bojler belseje vízköves, ezt is eltávolítom.

Az anódrúd cseréje után mindent visszaszerelek; ha úgy gondolja, hogy mindezt egyedül nem tudná megoldani, és a XVIII. kerületben van szüksége szakemberre, hívjon bátran!

A fűtőszál-, a hőkorlátozó és a biztonsági szelep cseréje Lőrincen

Az anódrúd mellett a fűtőszál cseréjére is szükség lehet. Ha az alkatrész erősen vízköves, a bojler működés során már nem a vizet, hanem a vízkövet melegíti, így hatékonysága romlik, a villanyszámla összege nő. Ebben az esetben a fűtőszál cseréjére van szükség; ezt szintén vállalom a XVIII. kerületben. A fentieken kívül akkor is bátran hívhat, ha a hőkorlátozó vagy a biztonsági szelep cseréje vált szükségessé, illetve az elektromos vízmelegítő, villanybojler javításához keres szakembert.

Nyári Tibor XVIII.- Bojlerszerelő Lőrincen 06 20 398 7569Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.