Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Budapest VII.kerületében villanybojler javítás, vízkőtelenítés

Hajdu villanybojler javítás VII.- Erzsébetváros Hajdu bojler szerviz

Hajdu villanybojler javítás, bojler szerviz a VII. kerületben

Ha egy Hajdu villanybojler gondoskodik a meleg vízről otthonában, és az meghibásodott, érdemes azonnal szakembert hívnia ahelyett, hogy maga kísérletezne a megjavításával. Ugyanis, ha nem tudja pontosan, mi a probléma, mert nem ért hozzá, a szerkezet szétszerelésekor megsérthet egy alkatrészt, így végül azt ki kell cserélni, ami sokkal többe is kerülhet, mintha már az elején szakembert hívott volna a Hajdu villanybojler javításához. Ha a VII. kerületben lakik, érdemes helyi szakembert keresnie, hogy az minél hamarabb kiérjen a helyszínre, így gyorsabban megkezdhesse és be is fejezhesse a munkát.

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Budapest VII.-kerület bojler javítás fűtőszál hibaAz eredményes villanybojler javítás a prevenciónál kezdődik

A villanybojler élettartamának hossza rengeteg paramétertől, külső körülménytől függ. Ha minőségi készüléket választ, akkor ezzel rövid és hosszútávon egyaránt megtérülő befektetéssel gazdagíthatja az életét és fürdőszobáját. A Hajdu termékek preferálása pontosan ilyen, tudatosan előrelátó döntés. Hiszen mik azok a jellemvonások, amik kiválóan körül írják a megbízhatóságot ezen a területen? Valójában egyetlen tulajdonság megléte is roppantul beszédes, ez a tapasztalat. A Hajdu bojlerek évtizedek óta ugyanazt a stabilitást, minőséget képviselik.

Természetesen a vállalat lépést tart az innovációkkal, amik alakítják, formálják a piacot és a keresletet, ám az újítások nem befolyásolják azt a megingathatatlan tényt, hogy a Hajdu kiváló választás.

A konkrét típus milyenségén kívül, azonban vannak további, lényeges kritériumok, amik nagymértékben alakíthatják a bojler jövőbeni sorsát. Hogy mire gondolunk? Elsősorban a megelőzésre, azaz a kikerülhetetlen karbantartásra. A vízzel folyamatosan érintkező bojlerekben idővel nyomot hagy a vízkő. Ez az a természeti jelenség, ami kivédhetetlen, lévén a hő és a víz egy térben való találkozása óhatatlanul kicsapódással, azaz vízkő termelődéssel jár.

A csövek, a fűtőszálak és az egyéb alkatrészek komoly károsodást szenvedhetnek akkor, ha nem figyel az árulkodó jelekre és ha nem gondoskodik az időközönkénti tisztításról. A vízkő, ha túlságosan nagy mennyiségben rakódik rá a különböző egységekre egyfajta szigetelőanyagként működik. Ez az a tulajdonsága, ami végül túlhevülést generálhat a rendszerben, leégés közeli állapotokhoz vezetve. Persze kisebb kellemetlenségek is nehezíthetik az életét mondjuk a tömítések elfáradása képében. Ám a fő, hogy odafigyeléssel és lelkiismeretes karbantartással a legtöbb meghibásodás egy az egyben megelőzhető.

A Hajdu bojler javítás szakértelmet kíván!

A karbantartási feladatok elvégzésének sikerét éppen ugyanannyira a szakértelem garantálja, mint a komolyabb javítási kihívások leküzdésének eredményességét. Pontosan ezért nem érdemes saját kontójára próbálkoznia.

A legjobb, ha baj esetén, vagy csak az aktuálissá váló karbantartás miatt hozzánk, szakértői gárdánkhoz fordul, így ugyanis biztos lehet a hibátlan végeredményben.

Hívjon bennünket még ma: 06 20 398 7569

csöpögő lyukas bojler Budapest VIIAmikor a bojler csöpög, folyik

Elhanyagolt régen karbantartott villanybojlerek előbb vagy utóbb elkezdenek csöpögni. Sokan meglepődnek, amikor nem csak a bojler aljából csöpög, folyik a rozsdás víz, hanem a külső burkolaton csorog végig. Rozsdás barnás vöröses nyomot hagyva. Sajnos ilyenkor már menthetetlenül átrozsdásodott a villanybojler tartálya, és kikerül a tároló és a szigetelés közé a víz, ami következtében először a szigetelés megszívja magát vízzel, utána a külső lemezburkolat illesztéseinél elkezd átszivárogni a rozsdás víz, aztán végigfolyik a bojler oldalán. Bojler csere után látszik, hogy a megduzzadt szigetelés eldeformálta már a külső burkolatot..

Amikor a bojler alja csöpög

A bojler élettartalmára nézve sajnos ez sem jobb helyzet, főleg amikor körben a bojler alaplap hat felfogató csavarján csöpög végig a víz. Ebben a helyzetben is nagy valószínűleg lyukas a villanybojler vagy a bojler szájpereme nyílt meg vagy perem törés lett. Ezen hibák javítása sajnos nem lehetséges, ilyenkor csak a bojler csere jelent megoldást.

Amikor az anód vagy a fűtőszál alól csöpög a víz

Előfordul, amikor a bojler fűtőszál vagy a magnézium anód tömítése alól csöpög a víz, ebben az esetben van némi esély arra, hogy még menthető lesz a bojler. Ilyenkor lehet elég lesz a tömítések vagy az alaplap cseréje.

 

Szabaduljon meg azonnal a kellemetlenségektől!

Nagyon kellemetlen lehet, ha napokig hideg vízben kell fürödnie a családnak; ezért sem érdemes halogatni a szakember kihívását. A gyermekek, az idősek, a betegek és a lábadozók esetében ez kifejezetten veszélyes lehet. Persze ideiglenesen a tűzhelyen is melegíthetnek vizet a fürdéshez, azonban ez sok kellemetlenséget okoz, és igen körülményes is.

Bojler javítás Budapest

Elsősorban Budapest VII. kerületben vállalunk Hajdu villanybojler javítást; elhárítjuk az összes felmerülő problémát. Előfordulhat, hogy mindössze a bojler vízkőtlenítésére van szükség. A vízkő a készülék belsejében megtelepedve ugyanis csökkenti a berendezés hatásfokát, így villanyszámlája jelentősen megnövekedhet. Ha ezt tapasztalja, hívjon bojlerszerelőt a VII. kerületből, aki vízkőtleníti a berendezést.

A Hajdu villanybojler vízkőtlenítésének lépései

hajdu villanybojler szerelo viiA Hajdu villanybojler vízkőtlenítésének első lépése az áramtalanítás, illetve a víz elzárása. Ezután leeresztjük a vizet, kikötjük a vezetékeket, leszereljük az alaplapot, majd eltávolítjuk a vízkövet a bojlerből. Szükség esetén kicseréljük a bojler anódját és tömítését, illetve az alaplap tömítését.

Ezután következik a bojler összeszerelése, a vezetékek visszakötése, majd pedig a berendezés vízzel való feltöltése. Tökéletes munka esetén a bojlerből nem fog csöpögni a víz, és az áram visszakapcsolása után néhány órával már használhatják is a meleg vizet.

Ha szakembert keres a VII. kerületből Hajdu villanybojler javításához, hívjon most minket!

Hajdu villanybojler szerelés, vízkőtelenítés Budapest VII.-Erzsébetváros területén

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő: 06 20 398 75 69

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569