Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Budapest XX kerület Hajdú villanybojler javítás vízkőtelenítés

Hajdu villanybojler javítása XX.-kerület

Meghibásodott Hajdu villanybojlerek javítása a XX. kerületben

Számos kellemetlenséget okoz, ha a villanybojler meghibásodik, főleg télen. Hiszen, ha kénytelenek vagyunk hideg vízben fürödni vagy zuhanyozni, kockáztatjuk az egészségünket – a velünk élő idősekét, kis gyermekekét, betegekét vagy lábadozóként pedig különösképpen. Természetesen átmenetileg megmelegíthetjük a vizet a tűzhelyen is, de ez csak ideiglenes megoldásnak megfelelő, hiszen nem gazdaságos és még kényelmetlen is.

Ne halogassuk a bojler szerelő megkeresését

Ha villanybojler meghibásodott, a legegyszerűbb, ha azonnal keresünk egy megbízható szakembert ott, ahol élünk. Hiszen a szerelő így gyorsabban kiér, akár alacsonyabb kiszállási díjat számít fel, és rövidebb időn belül ismét használatba vehető a bojler. Számtalan oka lehet a bojler meghibásodásának. Bár egy villanybojler akár 20-25 évig is képes problémamentesen üzemelni, előfordulhat, hogy egy alkatrész, kiegészítő vagy biztonsági szerelvény elhasználódik vagy tönkremegy.

Elvízkövesedett Hajdu bojler vízkőtelenítése Budapest XX.-kerületében, Pesterzsébeten 06 20 9 420 586

Budapest XX kerulet villanybojler vizkotelenites szervizHajdú villanybojler vízkőtelenítés Budapest XX.-ker

 Budapesti villanybojlerek legnagyobb ellensége a vízkő képződés, ami miatt ajánlatos másfél két évente vízkőteleníteni a bojlerünket. A vízkőképződés nem akadályozható meg teljesen, csak csökkenthető a helyes vízhőmérséklet beállításával.

Minél több vizet melegítünk minél magasabb hőmérsékletre annál több vízkő képződik a bojler belsejében, ami egy idő után teljesen beborítja a fűtőszálat ami miatt megnő a felfűtési idő és megnő a fogyasztás.

A meghibásodások leggyakoribb esetei

Az egyik leggyakoribb eset, hogy melegvízoldali merülőcsőcserére van szükség. A villanybojler tartályában a meleg víz annak felső részében gyűlik össze; a melegvízoldali merülőcső innen vezeti le azt. Ez gyakran meghibásodik, például megreped vagy berozsdásodik. Ha ez megtörténik, a víz megnyitásakor az nem a tartály felső részéből folyik ki, hanem lentebbről, ahol hideg víz található. Ha tehát fürdés közben azt tapasztaljuk, hogy nem elég a meleg víz, valószínűleg ez a probléma áll fenn.

Szükség lehet a nyomáscsökkentő cseréjére is. Ha a nyomáscsökkentő elhasználódik vagy megsérül, csökken a hideg víz nyomása.

A melegítés hatására megnő a nyomás a bojler tartályában és a biztonsági szelepe kiengedi a felesleges vizet. Ha azt tapasztaljuk, hogy ez a szelep folyamatosan kiengedi a vizet, feltételezhető, hogy elgyengült a biztonsági szelep és a cseréjére van szükség. Bármelyik problémát tapasztalja is XX. kerületi otthonában a fentiek közül, hívjon szerelőt minél hamarabb a villanybojler megjavításához!

XX.-kerületi villanybojler szerelő

Családi vállalkozásunk vállalja, a 20.-kerületi lakások, családiházak Hajdu villanybojlereinek szakszerű javítását, karbantartását. Hívhat a hét minden napján, ha bojlere meghibásodott vagy rég volt már vízkőtelenítve. Ne nélkülözze sokáig a melegvizet, mi gyorsan megoldjuk a felmerült problémát.

Nyári Tibor XX.-kerületi Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

 

Villanybojler szerelő Budapest XX.kerület területén
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler javítás szerviz Budapest XX. kerület