Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu villanybojler javítás Budapest VIII.-kerület
Nyári Tibor bojler szerelő 06 20 398 7569

Hajdu bojler javítás Budapest 8. ker

Ha Hajdu villanybojlert használ, és szakemberre van szüksége a bojler hibák feltárására, a készülék vízkőtlenítésére, időszakos karbantartására, a lyukas vagy csöpögő bojler cseréjére, vagy az új készülék bekötésére, keressen villanybojler szerelőt Józsefvárosban, a lakóhelyén! Így a szakember gyorsabban kiér, hamarabb megkezdheti a probléma elhárítását, és rövidebb időn belül ismét használatba veheti a készüléket.

A villanyszámla megemelkedése a bojler hibájára utalhat

A Hajdu villanybojler problémájára utalhat, ha a villanyszámla jelentősen megemelkedik. Ezt általában a villanybojler belsejében felgyülemlő vízkő okozza. Ez esetben érdemes szakembert keresnie a villanybojler vízkőtelenítésére a VIII. kerületben. A magas villanyszámla okozója az elektromos melegvíz tároló megnövekedett fogyasztása lehet, ami a vízkövesedés miatt jelentkezik, hiszen a fűtőszál nem tudja közvetlenül a vizet melegíteni, illetve csak sokkal nagyobb energiahasználat mellett.

bojler vizkőtelenités milyen gyakranA vízkő okozta további problémák

A vízkőnek ezen kívül az egészségre gyakorolt káros hatásai is lehetnek, hiszen baktériumok telepedhetnek meg benne, amelyek aztán a bőrre kerülnek. Ha vízkövesedést tapasztal, hívjon tapasztalt bojlerszerelőt a villanybojler vízkőmentesítésére a 8. kerületből minél hamarabb, hiszen, ha ezt elmulasztja, a probléma a későbbiekben komolyabbá válhat, és akár alkatrészcserére is szükség lehet, ami többletkiadással jár.

Bojler felújítás vízkőtelenítéssel

Tudta, hogy mi nem csak vízkőtelenítjük régi vízköves bojlerét hanem fel is újítjuk minden karbantartás alkalmával. Ugyanis a bojler szerviz során nem csak a vízkövet távolítjuk  el a bojlerből hanem kicseréljük a fűtőszálat és a bojler korrodálását megakadályozó magnézium védőanódot is.

Bojler csöpög folyik belőle a víz

Sokan nem tudják, hogy a bojler egyik legfontosabb alkatrésze a magnézium védőanód, ami a zománcozott acél tartály másodlagos védelmét hivatott ellátni. Ezért szükséges a rendszeres ellenőrzése illetve cseréje. Amennyiben a karbantartások alkalmával kizárólag csak a vízkövet távolítjuk el a bojler belsejéből és nem fordítunk kellő figyelmet a védő anód állapotára, az idő mulásával kilyukadhat elektromos vízmelegítőnk. 

Józsefvárosi Hajdu villanybojler szervizünk vállalja a készülékek vízkőtlenítését, időszakos karbantartását, bekötését, cseréjét, hibáinak feltárását. Problémát jelez, ha a bojler hangosabban dolgozik, felforr a víz a fűtőszál körül, csöpög a víz, ha a berendezés rendszeresen lecsapja a biztosítékot.

villanybojler szerelo Budapest VIII. keruletSzakember kihívásával elkerülhetők a komolyabb problémák

Egy tapasztalt bojlerszerelő szakember a készüléket garantáltan szakszerűen szereli szét és össze, így elkerülhető a komolyabb probléma. Ha VIII. kerületi otthonában szükségessé vált a Hajdu villanybojler vízkőmentesítése vagy javítása, keressen meg most!

Érdemes rendszeresen elvégeztetni a készülék időszakos karbantartását akkor is, ha probléma nem tapasztalható, hiszen így gondoskodhat a bojler hosszú élettartamától.

Nyári Tibor 8.kerületi bojler szerelő

Bojler szerelő családi vállalkozásunk 1991 óta javítja és szervizeli a 8.-kerületi Hajdu villanybojlereket. Telefonszámaink azóta változatlanok, elérhetőek vagyunk a hét minden napján. Hívjon akár szombaton vagy vasárnap. Legyen szó bojler karbantartásról, javításról vagy bojler cseréről új elektromos vízmelegítő felszerelésről.

Évente több mint 700 Hajdu bojlert javítunk meg, és több mint 800 lyukas, csöpögő villanybojler cseréjét végezzük el Budapest területén.

Csöpögő Lyukas Hajdu bojlerek cseréje VIII. - Józsefváros területén garanciával

Nyári Tibor VIII. - kerületi Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

 

 

Villanybojler szerelő Budapest 8.-ker
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler szerelő Budapest VIII.-kerületében

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569