Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Z 120 E bojler

Hajdu Z-120-E villanybojler

Hajdu  Z–120-E régi típusú, és Hajdu Z-120-EK új típusú villanybojlerek

A víz melegítők területén igen nagy ismeretségnek örvend a Hajdu márka.  Mivel egy olyan piaci szereplőről beszélünk, aki évek óta szolgálja ki a vásárló közönséget, így már majdnem minden háztartásban megtalálható volt már egy-egy mosógép, vagy vízmelegítő.  A Hajdu bojler Z-80-E elnevezésű vízmelegítő igen csak kedvelt a háztartásokban, hiszen nagyon jó hatásfokkal működnek, valamint hosszú éveken keresztül tudják kiszolgálni a háztartásokat ezek a berendezések.

A márka egy kisebb teljesítményű termékéről van szó, hiszen mint az a nevéből is látszik, egy 80 literes vízmelegítőről van szó. A terméket a mai napig előszeretettel vásárolják a fogyasztók, hiszen nagyon megbízhatónak bizonyult a mindennapokban. Egyel nagyobb változata a Hajdu Z-120E elnevezésre hallgató bojler, mely a kialakításának köszönhetően már 120 literes tartállyal rendelkezik. Több fős családoknak javasolják a gyártók, már csak térfogata miatt is. A 120 literes illetve a nagyobb 150-200literes változatát már éjszakai árammal is érdemes üzemeltetni, bár ilyenkor korlátozni, figyelni kell a használati szokásainkat.  A Hajdu márka különféle vízmelegítőket gyárt, hiszen a felmerülő vásárlói igények is mások és mások. Folyamatosan változnak, hiszen a körülöttünk lévő világ is folyamatosan változik. A Hajdu villanybojler Z-80-EK változata igen jó választás lehet például azokban az esetekben, amikor nincs arra lehetőségünk, hogy például a gázt bevezessük az ingatlanba. A villany bojlerek ugyanolyan jó szolgálatot tehetnek a háztartásban, mint gázzal működő társaik. Tehát ha úgy döntünk, hogy villany bojlert vásárolunk, biztosak lehetünk benne, hogy semmiféle hátrány nem ér bennünket. A Hajdu villanybojler ZEK-120L modellje csupán annyiban különbözik a ZEK-80L-es változatától, hogy nagyobb tartállyal rendelkezik, ennél fogva valamivel nagyobb helyet is igényel, mint kisebb társa. A Hajdú bojlerek mindenki számára ismert termékek, hiszen az első gyártók között van a cég, aki elkezdte ezen berendezések forgalmazását. A Hajdu villanybojler is sok háztartásban megtalálható, hiszen igen megbízható, jó minőség, ennek ellenére ára igen fogyasztóbarátnak számít. Hajdu villanybojler rendszeres karbantartása, vízkőtelenítése, meghosszabbítja villanybojlerünk élettartalmát, így vízmelegítőnk sokáig hibamentesen termeli majd a meleg vizet.

Hajdu Z-80 literes és Z-120 literes bojler vízkőtelenítése, anód és fűtőszál csere 06 20 942 0586

80 literes elektromos meleg víz tároló - bojler hibák feltárása 1.ker. Vár, Fűtőszál csere, - 50l bojler javítás, 2.-ker. Biztonsági szelep cseréje - Villanybojler javítás, 3.-kerület, Óbuda, Anód csere - villanybojler szerelés, Budapest 4.-ker Újpest. 120 literes EK elektromos vízmelegítő főváros 5.-kerületében. Magnézium anód cseréje – Z 120 E bojler javítás, 6.-ker. Z 120 EK elektromos meleg víz tároló – 120 literes Villanybojler javítás, 7.-kerület, Z 80 E forró víz tároló – 80 l Villanybojler javítás, Pest 8.-k. Magnézium anód cseréje – Z 50 E villanybojler szerelés 9. Ferencváros, Anód csere -  Z 150 EK bojler javítás, Kőbánya,10. 200l  elektromos vízmelegítő – Z 200 E villanybojler cseréje Dél Buda 11.-ker. Biztonsági szelep cseréje - bojler hibák feltárása Budapest 12.- kerületében. Nyomáscsökkentő csere - bojler hibák feltárása Angyalföld 13.-ker. Nyomáscsökkentő csere 14.-Zugló, Biztonsági szelep cseréje - Hajdu bojler szerviz, Bp. 15. ZEK 120 Bojler hiba feltárása Pest 16.kerülete. Elektromos meleg víz tároló – Z 120 literes villanybojler cseréje 17. Forróvíz tároló - villanybojler cseréje 18. Lőrincen. Vízmelegítő javítás - villanybojler szerelés 19. Kispesten Hajdu villanybojler szerelő 20. Erzsébeten, Biztonsági szelep cseréje - villanybojler szerelés 21. Csepelen. Villanybojler szerelés 22. Budafokon, Z 120L forróvíz tároló - bojler javítás, 23. Soroksáron.