Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Lyukas bojler cseréje Budapest XIX.-ker

Lyukas bojlerek cseréje XIX.-ker

Lyukas, csöpögő bojlerek cseréje Budapest XIX. kerületében

Ha azt tapasztalja, hogy a meleg vízkészítésre használt Hajdu vagy más márkájú villanybojlere kilyukadt vagy csöpög, érdemes azonnal szakembert hívnia a megjavíttatásához, mielőtt még komolyabb probléma keletkezne, amelynek elhárítása jelentős összegeket emészthet fel.

A villanybojler meghibásodása főként télen jelent nagy problémát, de más évszakokban is nagyon kellemetlen. Ha a készülék nem melegíti fel a vizet vagy csak túl lassan, kénytelenek vagyunk hideg vízben fürödni, vagy rengeteget várni arra, hogy végre mehessünk zuhanyozni.

Ha a bojler tökéletesen működik, a tartályban lévő vizet a fűtőbetét segítségével rövid időn belül felmelegíti a kívánt hőfokra, közben nem csöpög, és nem zúg hangosan.

A bojler alkatrészeinek cseréjére is szükség lehet

Gyakori hiba, hogy a készülék zúg működés közben, vagy nagyon lassan melegíti fel a vizet. Ha nem hívjuk ki a szerelőt emiatt, a berendezés előbb-utóbb akár teljesen tönkremehet. A probléma oka valószínűleg az, hogy a bojler belseje vagy a fűtőszála vízköves. Emiatt a berendezés nem tudja felmelegíteni a vizet, vagy csak több energiával.

Ennek következtében vízszámlánk jelentősen megnövekszik. Ilyenkor el kell távolítani a szennyeződést a bojler belsejéből. Ehhez érdemes szerelőt hívni, hiszen ő meg tudja állapítani, hogy elegendő-e a tisztítás, vagy ki is kell cserélni valamelyik alkatrészt, például az anódot, az anódszárat, a zárófedél vagy a fűtőbetét tömítését, illetve a kábeleket.

Vízszerelő szakember bojlerjavításhoz Kispesten

Budapest XIX kerulet villanybojler csereHa önnek nincsenek elektronikai és vízszerelői ismeretei, vízköves, lyukas vagy csöpögő bojlerének megjavításához hívjon vízszerelőt a XIX. kerületből. Bármilyen, az elektromos vízmelegítővel, villanybojlerrel kapcsolatos problémát elhárítok rövid határidővel, akár 1-1,5 óra alatt.

A lyukas, csöpögő bojlerek cseréjén, az új bojlerek bekötésén és felszerelésén kívül például anódcserét is vállalok Kispesten.

Az anódrúd a bojler fontos alkatrésze, amely megvédi a készüléket a rozsdásodástól. Ha ez elfogy, a berendezés korrodálódik, sőt, akár ki is lyukadhat, és a belsejében lévő víz csöpögni kezd.

Ilyenkor nem érdemes halogatnia a javítást, hiszen ezzel elkerülheti azt, hogy a készülék teljesen tönkremenjen. Ha a XIX. kerületben keres bojler és vízszerelőt, hívjon fel most!

Kispesti Hajdu villanybojler szerelő és vízvezeték szerelő 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Nyári Tibor bojler szerelő

 

Villanybojlerek csereje XIX kerulet