Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojlerek karbantartása vízkőtelenítése Budapest 8. kerületében

Villanybojler karbantartása VIII.-ker Józsefváros

Villanybojler időszakos karbantartása a VIII. kerületében Józsefváros területén

elektromos vizmelegitő karbantartásaMint bármilyen más elektromos készüléket, a villanybojlert is folyamatosan karban kell tartani ahhoz, hogy sokáig tökéletesen működhessen.

Ha ezt elmulasztja, a legrosszabbkor léphet fel egy hiba, például télen, így a hideg lakásban kell tartózkodniuk; vagy például akkor, ha éppen vendég van a házban.

A hideg környezetben tartózkodás főként a gyermekekre, az idősekre és a betegekre lehet veszélyes.

Ha valamilyen hibát tapasztal, nem érdemes halogatni a javítást, hiszen azzal csak súlyosbítja a problémát. A villanybojler megjavításához keressen szakembert otthonához közel, a VIII. kerületből!

Ne várja meg, míg elromlik a bojler

Még jobb módszer azonban, ha nem várja meg, amíg a készülék elromlik, hanem rendszeresen gondoskodik arról, hogy azt egy szakember tüzetesen átvizsgálja: ellenőrizze a működést, kicserélje az elöregedett alkatrészeket, eltávolítsa a vízkövet.

A villanybojler időszakos karbantartásával megelőzheti, hogy a készülékben annyi vízkő gyűljön össze, hogy a berendezés már csak jóval nagyobb energiafogyasztás mellett tudja ugyanazt a hőfokot produkálni.

bojler futoszal hiba budapest 8 keruletebenA fűtőszál vízkövesedése esetén ugyanis a vízkő hőszigetelésként működik, mivel az alkatrész nem a vizet, hanem ezt melegíti, így több idő és energia – illetve pénz is – kell ahhoz, hogy a víz a kívánt hőmérsékletűre melegedjen.

A legtöbben úgy szembesülnek ezzel a problémával, hogy észreveszik, villanyszámlájuk sokkal magasabb, mint korábban volt.

Keressen szakembert a VIII. kerületből

Ha ön szeretné elkerülni ezt, és villanybojlert használ VIII. kerületi Józsefvárosi otthonában, hívjon ki rendszeresen egy közeli szakembert, aki gondoskodik a berendezés időszakos karbantartásáról!.

A bojler ellenőrzése során nemcsak a vízkövet távolítom el, hanem azt is ellenőrzöm, nincs-e szükség valamelyik alkatrész, például az anódrúd vagy a tömítés cseréjére. Spóroljon villanyszámláján azzal, hogy megelőzi a villanybojler meghibásodásait!

Ha a készülék időszakos karbantartására keres szakembert a VIII. kerületből, hívjon most! 06 20 398 7569

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Hajdú villanybojlerek karbantartása vízkőtelenítése Budapest 8.-kerületében