Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Vízkőtelenítés Budapest VI.-kerület

Vízkőtelenítés VI.- kerületben

Bojler vízkőtlenítése Budapesten, Terézvárosban

Ha elektromos készülékeinket ugyanúgy használjuk, mint korábban, mégis azt tapasztaljuk, hogy megnövekedett a villanyszámlánk, nem árt tudnunk, hogy mindezért a villanybojler is felelős lehet. Ha a bojler többet fogyaszt, mint eddig, pedig nem használtuk többet, lehetséges, hogy vízköves a belseje. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a probléma elhárítását, hiszen ha nem teszünk ellene semmit, csak rosszabbodik a helyzet, és a

következő hónapban még magasabbra rúg majd a számla. Ha Budapesten, a VI.-kerületben lakik, és szakemberre van szüksége a bojler vízkőtlenítéséhez, hívjon profi vízszerelőt a kerületből!

Előzze meg a komolyabb villanybojler problémákat!

A vízköves bojler többletfogyasztását az okozza, hogy mivel a vízkő hőszigetelésként működik, a fűtőszál nehezebben adja át a hőt, így több energiára – és hosszabb időre – van szüksége a víz ugyanolyan hőfokra való felmelegítéséhez. Ráadásul, mivel a fűtőszál a vízkő alatt túlmelegszik, hamarabb tönkremehet, és ilyenkor már alkatrészcserére is szükség van. Ezt érdemes megelőzni, és vízszerelő szakembert hívni. Ha a tartályban sok vízkő gyűlik össze, a víz mennyisége nem lesz elegendő. Ráadásul a vízkőben kórokozók is megtelepedhetnek, amelyek fürdéskor, zuhanyzáskor vagy mosogatáskor a bőrünkre jutnak.

bojler vizkoteleniteseHonnan tudhatja, hogy vízköves a bojler?

Ha nem biztos benne, hogy a fenti probléma áll fenn, csupán a bojler nem működik rendesen, vagy a korábbinál jelentősen többet fogyaszt, érdemes felkeresnie egy vízszerelőt Budapesten, Terézvárosban, ha ön is ezen a környéken lakik, és ő kideríti, pontosan mi a baj. De számtalan jele van annak, ha vízköves a bojler, így ha alábbiakat tapasztalja, mindenképp hívjon szakembert!

Ha a fűtőszál már nem a vizet, hanem a tartályban összegyűlt vízkövet melegíti, a bojler sokkal hangosabban dolgozik majd, mint korábban, hiszen a 100 fok fölé melegedő fűtőszál körül forrni kezd a víz. A fentiek miatt csepegés is előfordulhat.

Ha az elektromos részekbe is víz kerül, a bojler kicsapja a biztosítékot. Ha a fentiek alapján úgy gondolja, itt az ideje, hogy vízkőtlenítse a bojlert, keressen egy megbízható vízszerelőt Budapest VI. kerületében!

Abban az esetben ha elmulasztotta karbantartani és vízkőteleníteni Hajdu 80 literes vagy 120 literes villanybojlerét és az kilyukadt. Hibamegállapítás után azonnal még aznap ki tudjuk cserélni a bojlert, mivel minden VI.-kerületi Terézvárosi címre felkészülten érkezünk.

Nyári Tibor VI.-kerületi Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.