Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
bojler javítás Budapest Nyári Tibor

Hajdu villanybojler javítás nagy tapasztalattal akár szombat vasárnap is

Meghibásodás kereső:

Zúgó, sistergő hangot ad a villanybojler?

zúgó sistergő bojler

Villanybojler karbantartása, vízkőtelenítés

Bővebben

Alig folyik, csak csordogál a melegvíz a bojlerből?

Nem melegít vagy nem fűt a bojler

Dugulás, vagy bojler nyomáscsökkentő szelep hiba

Elolvasom

Hajdu villanybojler javítás árak

Minden villanybojler javítást a bojler karbantartásával kell kezdeni ami a következő lépéseket tartalmazza:

Amennyiben ezt nem tesszük meg, a javítás csak rövid időre szól, hamarosan újra előjön a probléma.

Sok megrendelőnk panaszkodik, amikor már jártak előttünk más bojler szerelők, hogy a szaki nem szedte szét nem vizsgálta meg a bojler vízterét, bütykölt valamit az elektronikával, felvette a pénzt, távozott de sajnos pár nap múlva megint leállt a villanybojler. Amikor próbálta újra hívni már elérhetetlen volt, se melegvíz, se pénz. Ügye Ön nem akar így járni.

Mi minden villanybojler javítást, a vízkő eltávolításával, fűtőszál és anód cseréjével kezdünk. Az általunk végzett bojler javítások 90 % ennél többre nincs is szükség.

bojler javítás Nyári TiborHajdu bojler javítás Budapest

Keresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő szolgáltatásait Budapest területén.

Hívjon, akár most ha Hajdu bojlere nem melegit, csöpög vagy ráz, vagy csak tele van vízkővel, azaz zúg, sistereg.

Mi minden bojler javítás helyszínére felkészülten érkezünk. Ami azt jelenti, hogy a Hajdu bojler javításhoz szükséges összes alkatrész rendelkezésre áll. Legyen szó anód ellenőrzésről, fűtőszál cseréről vagy bojler vízkőtelenítésről.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján azon dolgozik, hogy a Budapesti Hajdu villanybojlert használók minél hamarabb újra élvezhessék a melegvíz áldásos hatásait. És ne keljen sokáig nélkülözni a jól megérdemelt meleg vizet.

Mi tudjuk mennyire fontos minden család számára a forróvíz. Ezért mi nemcsak megjavítjuk Hajdu villanybojlerét, hanem teljes körűen felújítjuk a hét minden napján. Oldalunkon megtalálja a Hajdu villanybojlerek javításához szükséges összes információt.

Bojler javítás árak Budapest kerületeiben

Hajdu villanybojlerek kimagasló minőséggel kerülnek forgalomba magas 2+ 3 illetve 2 + 5 év gyári garanciával.

Azaz ha 24-26 hónap közt kihívjuk a Hajdu szakszervíz szakembereit, és elvégzik az előirányzott karbantartást, javítást plusz kettő vagy plusz három évvel megnövelik a Hajdu bojler tartály garanciáját. Így elkerülhető a bojler javítás ára az első években.

A 80-120 literes bojler felújítása 25.000 Ft. Ehhez az árhoz még hozzáadódnak az alkatrész árak és 4.000 Ft kiszállási díj (csak Budapesten dolgozunk). A felújításhoz szükséges alkatrészek típusairól és az árakról az Áraink lapunkon kaphat részletes információt.

A 150-200 literes bojler felújítása 27.000 Ft. Ehhez az árhoz még hozzáadódnak az alkatrész árak és 4.000 Ft kiszállási díj. A felújításhoz szükséges alkatrészek típusairól és az árakról a weboldalon kaphat tételes információt.

Általánosságban az mondható el, hogy évente, maximum kétévente ajánlott karbantartást végezni és ellenőriztetni a bojlerben található anódot. A karbantartás rendszeressége több mindentől is függ, például attól, hogy milyen keménységű a víz az otthonában, függ a víz hőmérsékletétől illetve a vízhasználat mennyiségétől.

Villanybojler javítás felújítás díja:

Hajdu 80 literes bojler

Hajdu 50 - 80 - 120 literes:
31.000.-Ft

Hajdu 120 literes bojler

Hajdu 150 - 200 literes
36.000.-Ft

Egyéb hibás alkatrészek cseréje esetén csak az alkatrészek árat számoljuk fel!

Alkatrész árak

  • Bojler biztonsági szelep cseréje MMG - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Nyomáscsökkentő szelep cseréje - Alkatrész ár: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső cseréje 2db -  Alkatrész ár: 6.000.-Ft
  • Hőfokszabályzó vagy hőkorlátozó cseréje/ db - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Belső villany vezeték cseréje - Alkatrész ár: 600.-Ft
  • Alaplap cseréje - Alkatrész ár: 5.000.-Ft
  • Sarokszelep cseréje - Alkatrész ár: 3.000.-Ft
  • Horganyzott vagy réz idom cseréje/db - Alkatrész ár: 750.-Ft
  • Meleg víz merülőcső csere, alaplap szétszedése víz leeresztése nélkül - Alkatrész ár: 4.500.-Ft
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft

A továbbiakban összefoglaljuk a leggyakoribb jelentkező hibákat:

Meleg víz oldali merülőcső csere:

Bojler melegvíz oldali merülőcsövének cseréje

Villanybojlerünk tartályában a melegítés hatására rétegződik a bojler vize, a meleg víz a tartály felső részében gyűlik össze. A melegvíz oldali merülőcső fel van vezetve a vízmelegítő tartály tetejéig, és onnan vételezi a meleg vizet. Gyakori probléma, hogy a merülőcső korrodál, összeesik, vagy megreped. Ennek hatására amikor kinyitjuk és használjuk a meleg vizet, nem a tartály felső részéből fog kifolyni a meleg víz, hanem a tartály hidegebb rétegeiből. Ezért úgy tűnhet, mintha nem lenne elég a melegvíz. Tehát ha úgy tapasztalod hogy túl hamar elfogy a meleg víz, valószínűleg a villanybojler merülő csöve sérült. Minden villanybojler javítás alkalmával ellenőrizni kell a merülőcső épségét

Bojler nyomáscsökkentő:

Bojler nyomáscsökkentő cseréje

Nyomáscsökkentő használatára általában a budai kerületekben van szükség. A nyomáscsökkentő az idő múlásával elhasználódik. Elgyengül a nyomáscsökkentő feszítő rugója, ezért megnő a hideg víz nyomása. A villanybojler tartály felfűtése során megnő a víz térfogata, és emelkedik a tartályban lévő víz nyomása. Nyomás növekedés hatására jó esetben nyit a bojler biztonsági szelep és kifolyik a felesleges víz, így csökken a tartályra és szerelvényekre ható nyomás. Abban az esetben ha a biztonsági szeleped folyamatosan engedi a vizet, valószínűleg a nyomáscsökkentő ment tönkre.

Bojler biztonsági szelep:

Jó minőségű bojler biztonsági szelep beszerelése

Villanybojlerünk biztonsági szelepe a megnövekedett nyomás elvezetésére, leürítésére szolgál. Ha lehet minden esetben használjunk leeresztő szeleppel ellátott biztonsági szelepet, mely alkalmas a szerviz alkalmával a villanybojler leeresztésére is. Gyakori hiba a biztonsági szelep meghibásodása is, mely elvízkövesedés, és a szelep rugójának gyengülése miatt folyamatosan csöpög és átfolyik.

Bojler fűtőszál csere:

Fűtőszál cseréje Hajdu bojlerben

Villanybojlerek fűtőszála is nagy igénybevételnek van kitéve. A víz fűtése során a nagy hőmérséklet különbség miatt vízkőképződésnek van kitéve a fűtőszál felülete. Gyakran találkozunk a bojler vízkőtelenítés és javítás során a fűtőszál külső burkolatának sérülésével, repedésével. A vízkőmentesítés és bojler javítás  alkalmával minden esetben kicseréljük a fűtőszálat a meghibásodás megelőzése érdekében.

Magnézium védő anód csere:

Hajdu bojlerek védő anód cseréje

Ha azt akarjuk, hogy bojlerunk belső zománctartálya ne korrodáljon, és ne lyukadjon ki, másfél-két évente felül kell vizsgáltatni, igény esetén cserélni kell a védő anódot bojlerünkben. A csere elmaradása esetén a bojler tartályának idő előtti meghibásodására, kilyukadására kerül sor. Ezért minden bojler javítás alkalmával ellenőrizzük az anód állapotát.

Alaplap és fűtőszál tömítés csere:

Alaplap tőmítés cseréje

Az alaplap és fűtőszál tömítések abban az esetben mennek tönkre, amikor a vízkőképződés olyan mértékű, hogy a fűtőszálat és környékét teljesen ellepi a vízkő, a hőkorlátozó a vízkő miatt rosszul érzékeli a víz hőmérsékletét, így a bojlerben túlmelegszik a víz. A forróság hatására szétégnek, megégnek, elgyengülnek a tömítések, előbb - utóbb csöpögéshez vezetnek. Az alaplap eltávolítása után minden esetben cseréljük ki a víztérben lévő tömítéseket a csöpögések elkerülése végett. Mi minden bojler javítás alkalmával kicseréljük az összes tömítést.

Bojler vízoldali fix és flexibilis bekötőcsöveinek cseréje

Inox bekötőcsövek helyszínen méretre gyártva

Az általunk végzett Hajdu villanybojler javítás és karbantartások és a vízmelegítő cseréknél opcionálisan javasolni szoktuk a régi és elavult bekötőcsövek cseréjét. Mai napig találkozunk még fix bekötésű bojlerekkel, melyet régen alkalmas technológia és anyag nélkül, jobb híján horganyzott vízvezetékcsővel, sokszor bontható csatlakozás nélkül, fixen kötöttek rá a vízhálózatra. Ez megnehezíti a biztonsági szerelvények (nyomáscsökkentő, bojler biztonsági szelep) cseréjét. A kilencvenes években terjedtek el a belül gumitömlős, kívül fém szövet hálóval ellátott bekötőcsövek, melyek már flexibilisnek és korszerűnek számítottak, de a mai napig nagyon sok vízkár okozói. Sokszor okoz problémát, hogy ezeknek a csöveknek belső átmérője szűkebb keresztmetszetű, és nem biztosít kellő átfolyást. A régen felszerelt flexibilis bekötőcsövek az idő múlásával elöregedhetnek és szétrepedhetnek, mivel extrém hőingadozásnak vannak kitéve. A másik nagy hátránya, hogy ha már régi a bekötőcső, visszaszereléskor már  nem lehet újra tömíteni. Napjainkban hódit a rozsdamentes (azaz inox) bordás bekötőcső, ami megfelelő rugalmasságot, tartós és biztonságos kötést tesz lehetővé. Másik nagy előnye , hogy a helyszínen a megfelelő méretre gyártható, ezáltal nem utolsósorban esztétikusabb kivitelt és szerelést tesz lehetővé. Ezért mindenképp javasoljuk a villanybojler bekötőcsövének cseréjét.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569

Bojler bekötése Budapest 1.-ker. Bojler javítás Bp. 2.kerület Elektromos vízmelegítő - villanybojler szerelés Budán 3. kerületében. Anód csere - Villanybojler javítás Pesten a 4. kerületben. Fűtőszál csere, - villanybojler szerelés Belváros 5. kerületében. Magnézium anód cseréje Pest 6.-ik ker. Hőkorlátozó csere - Villanybojler javítás 7.-kerületében. Biztonsági szelep cseréje - bojler vízkőtelenités Budapest 8.-ker. Hőkorlátozó csere - villanybojler szerelés Dél-Pest 9. Magnézium anód cseréje - bojler hibák feltárása Köbánya 10.-kerületében. Fűtőszál csere, - Villanybojler javítás Lágymányos 11.-ker. Magnézium anód cseréje - bojler vízkőtelenités Buda 12. Elektromos meleg víz tároló - villanybojler szerelés Angyalföld 13. Hőkorlátozó csere - bojler hibák feltárása Zugló 14.k. Elektromos boyler - villanybojler cseréje Bp.15. Elektromos boyler - bojler vízkőtelenités Bp. 16. Fűtőszál csere, - Hajdu bojler szerviz Budapest 17. Forróvíz tároló - villanybojler szerelés Délpest Lőrinc 18.- ker. Vízmelegítő javítás - bojler vízkőtelenités Kispest 19. Forróvíz tároló - bojler vízkőtelenités Pesterzsébet 20.kerület. Hajdu bojler szerviz Csepel 21. Meleg víz tároló Budafok 22.-kerületében. Anód csere Soroksár 23. Budapest.

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!