Meghibásodott elromlott Hajdú villanybojlere? Kevés a melegvíz?

Lassan melegít? Hangos? Vagy nincs nyomás?

Hívjon akár most, mi kívül belül rendbe rakjuk bojlerét

Nyári Tibor bojler szerelő

Nyári Tibor Hajdu villanybojler javítás: 06-20-398-7569

Villanybojler felújítása Budapest

 Hajdu villanybojler javítás

Hozassa rendbe Hajdú bojlerét még ma

Mi nem csak megjavítjuk Hajdu villanybojlerét, hanem kívül belül felújítjuk

Hajdu villanyojler javítás oldalunkon a leggyakrabban előforduló, kiegészítő és biztonsági szerelvények meghibásodását és javításukat foglaljuk össze. Hajdu villanybojler tulajdonosok és használók szerencsés helyzetben vannak mivel bojlerük javítása felhasználó és szerelő barát.

Hazai villanybojler gyártónk már bizonyított az évek folytán. Noha fel sem tűnik de a karbantartott és szervizelt Hajdu bojlereink gond nélkül üzemelnek akár 20-25 éve. Azért mind minden használati eszköz az idő folyamán elhasználódik  és tönkre is mehet. Ezért  összefoglaljuk a Hajdu villanybojler javítás alkalmával leggyakrabban előforduló hibákat.

Hajdú villanybojler javítás megrendelhető 06 20 398 7569

Meleg víz oldali merülőcső csere:

Villanybojlerünk tartályában a melegítés hatására rétegződik a bojler vize, a meleg víz a tartály felső részében gyűlik össze. A meleg víz oldali merülő cső, fel van vezetve a vízmelegítő tartály tetejéig, és onnan vételezi a meleg vizet. Gyakori probléma, hogy a merülőcső korrodál, össze esik, vagy megreped. Ennek hatására amikor kinyitjuk és használjuk a meleg vizet, nem a tartály felső részéből fog kifolyni a meleg víz, hanem a tartály hidegebb rétegeiből. Ezért úgy tűnhet mintha nem lenne elég a meleg víz. Tehát ha úgy tapasztalod hogy túl hamar elfogy a meleg víz, valószínűleg a villanybojler merülő csöve sérült.

Bojler melegvíz oldali merülőcsövének cseréje

Bojler nyomáscsökkentő:

Nyomáscsökkentő használatára általában a Budai kerületekben van szükség. A nyomáscsökkentő az idő múlásával elhasználódik, elgyengül a nyomáscsökkentő feszítő rugója, ezért megnő a hideg víz nyomása. A villanybojler tartály felfűtése során megnő a víz térfogata, és emelkedik a tartályban lévő víz nyomása. Nyomás növekedés hatására jó esetben nyit a bojler biztonsági szelep és kifolyik a felesleges víz, így csökken a tartályra és szerelvényekre ható nyomás. Abban az esetben ha a biztonsági szeleped folyamatosan engedi a vizet valószínűleg a nyomáscsökkentő ment tönkre.

Bojler nyomáscsökkentő cseréje

Bojler biztonsági szelep:

Villanybojlerünk biztonsági szelepe a megnövekedett nyomás elvezetésére, leürítésére szolgál. Ha lehet minden esetben használjunk leeresztő szeleppel ellátott biztonsági szelepet, mely alkalmas a szerviz alkalmával a villanybojler leeresztésére is. Gyakori hiba a biztonsági szelep meghibásodása is, mely elvízkövesedés, és a szelep rugójának gyengülése miatt folyamatosan csöpög és átfolyik.

Jóminőségű bojler biztonsági szelep beszerelése

Bojler fűtőszál csere:

Villanybojlerek fűtőszála is nagy igénybevételnek van kitéve. A víz fűtése során a nagy hőmérséklet különbség miatt, vízkőképződésnek van kitéve a fűtőszál felülete. Gyakran találkozunk a bojler vízkőtelenítés, és javítás során fűtőszál külső burkolatának sérülésével, repedésével. Másokkal ellentétben mi  a vízkőmentesítés, és bojler javítás  alkalmával, minden esetben kicseréljük a fűtőszálat, a meghibásodás megelőzése érdekében.

Fűtőszál cseréje Hajdu bojlerben

Magnézium védő anód csere:

Ha az akarjuk, hogy bojlerunk belső zománc tartálya ne korrodáljon, és ne lyukadjon ki, másfél két évente felül kell vizsgáltatni, igény esetén cserélni kell a védő anódot bojlerünkben. Ha az ellenőrzést, és cserét ki spóroljuk, a bojler tartályának idő előtti meghibásodására, kilyukadására kerül sor.

Hajdu bojlerek védő anód cseréje

Alaplap és fűtőszál tömítés csere:

Az alaplap és fűtőszál tömítések abban az esetben mennek tönkre, amikor a vízkőképződés oly mértékű, hogy a fűtőszálat és környékét teljesen ellepi a vízkő, a hőkorlátozó a vízkő miatt rosszul érzékeli a víz hőmérsékletét, így a bojlerben túlmelegszik a víz. A forróság hatására szétégnek, megégnek, elgyengülnek a tömítések, előbb - utóbb csöpögéshez vezetnek. Az alaplap eltávolítása, villanybojler javítás után minden esetben cseréljük ki a víztérben lévő tömítéseket a cspögések elkerülése végett.

Alaplap tőmítés cseréje

Bojler vízoldali fix és flexibilis bekötőcsöveinek cseréje

Az általunk végzett Hajdu villanybojler javítás és karbantartások és a vízmelegítő cseréknél opcionálisan javasolni szoktuk a régi és elavult bekötőcsövek cseréjét. Mai napig találkozunk még fix bekötésű bojlerekkel melyet régen alkalmas technológia és anyag nélkül , jobb híján horganyzott vízvezeték csővel, sokszor bontható csatlakozás nélkül fixen kötöttek rá a vízhálózatra. Ami megnehezíti a biztonsági szerelvények ( nyomáscsökkentő, bojler biztonsági szelep ) cseréjét. A kilencvenes években terjedtek el a belül gumitömlős, kívül fém szövet hálóval ellátott bekötőcsövek, melyek már flexibilisnek és korszerűnek számítottak, de a mai napig nagyon sok vízkár okozója. Sokszor szokott problémát okozni ,hogy ezeknek a csöveknek belső átmérője szűkebb keresztmetszetű, és nem biztosít kellő átfolyást. A régóta felszerelt flexibilis bekötőcsövek az idő múlásával elöregedhetnek és szétrepedhetnek, mivel extrém hőingadozásnak vannak kitéve. A másik nagy hátránya, hogy ha már régi a bekötőcső, megbontás leszerelést követően, visszaszereléskor már  nem lehet újra tömíteni és ez miatt, legtöbbször ki kell cserélni. Napjainkban hódit a rozsdamentes azaz inox bordás bekötőcső, ami megfelelő rugalmasságot, tartós és biztonságos kötést tesz lehetővé. Másik nagy előnye , hogy a helyszínen a megfelelő méretre gyártható, ezáltal nem utolsó sorban esztétikusabb kivitelt, és szerelést tesz lehetővé. Ezért minden kép javasoljuk a villanybojler, bekötő csövének cseréjét, a vízkőtelenítés, karbantartás és villanybojler javítás alkalmával. Hosszú évek óta végezzük Budapesti lakások vízvezeték szerelését, vizes szerelvények cseréjét, javítását. Ezért ha hozzá kell nyúlni a vízvezeték hálózathoz, akkor a vízszerelő szakembereink a legnagyobb szakértelemmel és hozzáértéssel teszik.

Inox bekötőcsövek helyszínen méretre gyártva

Gebo inox bekötőcsövek a helyszínen megfelelő méretre gyárthatóak

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS - BOJLER TISZTÍTÁS

Nyári Tibor Hajdu villanybojler és vízvezeték szerelő  06-20-398 7569

Bojler bekötése Budapest 1.-ker. Bojler javítás Bp. 2.kerület Elektromos vízmelegítő - villanybojler szerelés Budán 3. kerületében. Anód csere - Villanybojler javítás Pesten a 4. kerületben. Fűtőszál csere, - villanybojler szerelés Belváros 5. kerületében. Magnézium anód cseréje Pest 6.-ik ker. Hőkorlátozó csere - Villanybojler javítás 7.-kerületében. Biztonsági szelep cseréje - bojler vízkőtelenités Budapest 8.-ker. Hőkorlátozó csere - villanybojler szerelés Dél-Pest 9. Magnézium anód cseréje - bojler hibák feltárása Köbánya 10.-kerületében. Fűtőszál csere, - Villanybojler javítás Lágymányos 11.-ker. Magnézium anód cseréje - bojler vízkőtelenités Buda 12. Elektromos meleg víz tároló - villanybojler szerelés Angyalföld 13. Hőkorlátozó csere - bojler hibák feltárása Zugló 14.k. Elektromos boyler - villanybojler cseréje Bp.15. Elektromos boyler - bojler vízkőtelenités Bp. 16. Fűtőszál csere, - Hajdu bojler szerviz Budapest 17. Forróvíz tároló - villanybojler szerelés Délpest Lőrinc 18.- ker. Vízmelegítő javítás - bojler vízkőtelenités Kispest 19. Forróvíz tároló - bojler vízkőtelenités Pesterzsébet 20.kerület. Hajdu bojler szerviz Csepel 21. Meleg víz tároló Budafok 22.-kerületében. Anód csere Soroksár 23. Budapest.

Meghibásodot Hajdu bojler javítás

Lyukas, csöpögő bojler javítás - villanybojler szerelés, karbantartás Budapest

06 20 398 7569

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!